Димитър Динев не може да повярва, че Емануела се отнася така несериозно към случилото се! Той е бесен, но певицата не се трогва!

Въпреки че я остави с бебе на ръце, Динев-младши не се е отказал от сина си. Митко все още често посещавал детето си и не бил доволен от това, което вижда. Той смятал, че Емануела изобщо не полага нужните грижи за бебето им и се държи крайно несериозно. Това изненадвало много сина на Динко, защото той е очаквал, че щом това е второ дете за певицата, тя вече добре ще знае какво е да се държиш като майка. Оказало се обаче, че греши, при това много.

[caption id="attachment_337132" align="alignright" width="300"]Димитър Динев не одобрява поведението на Емануела спрямо сина им Димитър Динев не одобрява поведението на Емануела спрямо сина им[/caption]

Емануела не само не обръщала внимание на малкия, но и отново пропушила и пропила алкохол. Това сериозно подразнило Димитър Динев, понеже така кърмата на фолк дивата влошавала качеството си. Когато узнал, че певицата ще се върне на сцената, той вече не издържал, научи Kliuki.bg.

"Що за майка си ти? Пиеш, пушиш, ходиш по участия... Това никъде го няма. Трябва да си стоиш у дома и по цял ден да се грижиш за нашето дете. Недопустимо се държиш!" - беснеел богаташкият син.

Емануела обаче изобщо не се трогвала от всичко, което бащата на бебето й, й казва. Тя считала, че той няма право на мнение, при положение че реши да се откаже от любовта им. Той предпочете сигурността на безгрижния живот, разполагайки с парите на Динко, отколкото да бъде с жената, родила сина му.

"Не знам какво всъщност се случи. Смятам, че младостта му се оказа решаваща, защото един истински мъж не би се уплашил от баща си, а би слушал себе си. Все пак имаме дете и това е важно, свързва ни до живот." - разказвала Емануела пред близките си.