Саня Борисова взе категорично решение, Ники Илиев не може да повярва!

Неочакван трус разтърси младото семейство на красивата Саня Борисова и актьорът и режисьор Ники Илиев. След като минаха няколко години от сватбата им, хубавата актриса взе категорично решение, което обаче отчая нищо неподозиращия й съпруг. Това разкриха близки до Ники Илиев, който тази година стана част и от журито на "България търси талант".

Оказа се, че в дома на актьорското семейство от доста време насам има дрязги и конфликти, които се дължат на желанието на Саня Борисова да стане майка. Красавицата вече повече от година "натиска" Ники Илиев за бебе, а на няколко пъти дори вярвала, че вече е бременна, но уви - в крайна сметка излизало заблуда.

[caption id="attachment_337167" align="alignright" width="300"]Ники Илиев Саня Борисова постави ултиматум на Ники Илиев за бебе[/caption]

Отчаяна от факта, че повечето им семейни приятели се похвалили с отрочета още няколко месеца след сватбата си, а при тях нещата не се получават, Саня Борисова отишла на преглед, който доказал, че при нея проблем не съществува. Работата била в това, че улисан в кариерата си, Ники Илиев не бързал да става баща и при последния скандал със Саня й го казал директно.

"Саня полудя, не можем да я познаем. Но това състояние е нормално за всяка жена, тъй като тя има всички нормални условия, за да роди. Семейна е отдавна, доходите им са доста добри за положението в държавата и тя вече е на възраст, която предполага да е родител. Саня много обича Ники, но напоследък все по-често я виждахме унила, раздразнителна и тъжна", разказват близки до актьорското семейство източници.

В крайна сметка това е и причината наскоро Саня Илиева да шокира съпруга си с решението, което отдавна назрявало в нея. А именно - или най-сетне се решават и си правят бебе, или с брака им е свършено. Този ултиматум поставила хубавицата на Ники Илиев, но категоричен отговор от негова страна още няма.

"Условието на Саня дойде като гръм за Ники. Разбира се, че и той иска да има дете, но винаги е говорил за това някак си далеч във времето, докато Саня бърза. Дано само да постигнат взаимен компромис и това да се се отрази пагубно на брака им, защото двамата наистина са чудесна двойка", надяват се близките им.