Иван Екимова е сломена, защото детето така и не идва... Проблем уж няма, а с Петрозар все още не очакват бебе...

Колкото и да се опитват, Ива Екимова и Петрозар Филипов така и не могат да дарят родителите си с внуче. Двамата от месеци пробват, но не се получвало. Дори наскоро излезе информация, че пиарката е бременна. Двойката също е считала за кратко, че може би очаква бебе, но това се е оказало мираж.

Неуспехите в това отношение депресирали изключително много Ива Екимова. Лекарите й казали, че няма проблем от здравен характер, който да й пречи да зачене, но на 40 години по принцип ставало доста по-трудно. Това смазвало психически Ива, която много се надявала да се свърже с любимия си по най-прекрасния и ценен начин, а именно чрез дете, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337206" align="alignright" width="300"]Ива Екимова е силно притеснена да не би с Петрозар да останат без деца Ива Екимова е силно притеснена да не би с Петрозар да останат без деца[/caption]

"Хората си мислят, че Дими е голямата й любов. Не бих могла да кажа дали действително е така, но знам, че не обича Петрозар по-малко. Виждала съм я с Дими, виждала съм я и с Петьо. Любовта й си личи и в двата случая." - споделя приятелка на Ива Екимова.

Въпреки че срещат проблеми със създаването на бебе, влюбената двойка е твърдо решена най-после да се венчае. Петрозар вече предложи брак на брадърката и тя веднага прие. Датата не е оповестена още публично, но се говори, че вече е определена. Дори меденият месец бил плануван, при това за чужбина.

"Истина е, знам кога ще бъде сватбата, но съм обещала да мълча. Те не искат шумно парти и ще се опитат да се скрият от прожекторите. Въпреки че Ивето е популярно лице, вече и тя се изтощи от постоянните показвания в медийното пространство. Когато е по работа - добре, но личният живот трябва да бъде по-отдалечен." - казва още близката на Ива Екимова.