Жената на Асен Блатечки - Катерина Горанова най-сетне проговори и разкри щастието си!

След година на болка и страдание, причинено от изневярата на любимия й мъж и факта, че има дете от друга жена, съпругата на Асен Блатечки - Катерина Горанова най-сетне е щастлива отново. Тя проговори за първи път и сподели, че дори не е смеела да мечтае за подобно стечение на обстоятелствата. Това разкриха най-близките приятелки на талантливата режисьорка.

След като любовницата на Асен Блатечки - Диляна Попова роди сина им Борил, Катерина Горанова била готова да се отдръпне завинаги от любимия мъж, за да го остави да продължи живота си с новото си семейство. За тази цел тя дълго време отказвала да се среща с Асен Блатечки по друг въпрос, освен свързан с дъщеря им Катя и не се бъркала в живота му.

[caption id="attachment_337280" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Катерина Горанова за първи път проговори за Асен Блатечки след събирането им отново[/caption]

За нейно огромно щастие обаче, чаровният актьор така и не успял да свикне със съжителството с Диляна Попова, с която още от самото начало имали доста търкания и пререкания по различни въпроси. Това, което определило бъдещето на връзката им обаче, бил фактът, че Асен Блатечки така и не можел да живее разделен от семейството си.

"Върна се и го приех. Знам, че направи грешка, но когато в едно семейство има трусове и проблеми, вината никога не е само на един човек. Знам, че и аз съм допринесла за отдалечаването му от мен като се отдавах предимно на работата и Катя, а това не е правилно. Дори и сто години да си заедно с един човек, винаги трябва да поддържаш любовта жива и свежа", разкрила Катерина Горанова пред приятелките си, които преди няколко дни заведе на празничен обяд, за да отпразнуват събирането на семейството й.

Катерина Горанова била напълно категорична, че е свикнала с идеята Асен да има второ дете от Диляна Попова и не би му натяквала за това. Нещо повече - тя приема задълженията на съпруга си към малкия Борил и е решена да не бъде пречка в контактите му с него.

"Едно дете изисква средства и грижи, които бащата трябва да му осигури. Асен никога не би оставил сина си на произвола, защото е прекрасен баща. Като съпруг може и да е правил много грешки, но като татко на Катерина винаги е бил перфектен. Убедена съм, че ще е най-добрия баща и за Борил", твърди Катерина Горанова, сияеща от щастие, че отново се е събрала с любовта на живота си.

Колкото до отношенията й с Диляна Попова, режисьорката заявява, че двете не поддържат връзка, но когато се видят, се поздравяват и държат като нормални и интелигентни хора.