Поля Димитрова от „България търси талант” ще се превърне в една нова Крисия за Слави следващата Детска „Евровизия”

Поля Димитрова е една уникална (и малолетна) находка в поредния сезон на „България търси талант”. Реалитито обикновено намира певци и още първата вечер се разбра, че тази година не е изключение, видя kliuki.bg.

Едно чаровно хлапе от Бургас открадна сърцата на зрители и жури със своята голяма мечта – да се изявява на голяма сцена. Тя е само на 8 години и в семейството й само тате свири малко на китара, но постиженията му не могат да се мерят с тези на принцесата му.

Поля Димитрова превзе постепенно, но окончателно журито със своята интерпретация на Listen. Възрастните приеха момиченцето в първия момент просто като една сладурана, но тя бързо успя да ги респектира!

Иво Сиромахов похвали дето за възможностите чу, но малката звездичка добре знае възможностите си. То шашна Дарина Павлова с изявлението си: „Аз мисля, че имам голям талант. Исках да изпея малко по-сериозна песен”.

[caption id="attachment_337313" align="aligncenter" width="300"]Поля Иванова шашна жури и зрители с талант и самообладание на опитен изпълнител! Поля Иванова шашна жури и зрители с талант и самообладание на опитен изпълнител![/caption]

Както се очакваше Поля Димитрова си получи категорично четирите „Да”, а зрителите възнегодуваха, че не беше използван Златния бутон, за да я класира направо на полуфиналите.

[caption id="attachment_337314" align="aligncenter" width="300"]Журито не очакваше чак такова нещо! Журито не очакваше чак такова нещо![/caption]

Момиченцето, придружено от мама и батко, лесно беше сравнено с Крисия Тодорова и според мнението на всички това ще бъде следващия избор на Слави за Детската „Евровизия”.

Хлапето не само може да пее, но показва тотална липса на сценична треска и самочувствие. Докато водещи и мама се вълнуваха зад кулисите, момиченцето си получи аплаузите на крака и сподели: „Много съм горда с това, което направих!”

Виж как Поля Димитрова даде заявка за успех в „България търси талант”: