Вихра на опосума Иван е бясна

Вихра е изпаднала в дълбока депресия. Екс съпругата на продуцента Иван Христов фалира и не знае как ще свърже двата края. Бившата „Опечалена съпруга” имаше магазин за био храни, но бизнеса й зациклил и тя хлопнала кепенца.

Бившата водеща не била окончателно загърбила бизнеса, но нямала никакви приходи, а бившия й мъж изобщо не поглеждал дъщеря им Ава, проплака самата тя. Вихра разчитала на финансови инжекции от близки и най-вече на баща й, който бил авиоинженер. Той щедро помагал на закъсалата си щерка и внучката си Ава. Дори и джипът, който Иван й подарил на рождения й ден си го прибрал обратно. "Не съм очаквала това от Иван", проплакала наранената Вихра пред близки приятелки. Но баща й отново й подал рамо, като й подарил далеч по-скромна марка кола, за да не се лиши брюнетката поне от собствен превоз, пише Пик.

[caption id="attachment_337359" align="alignright" width="300"]Вихра не очакваше това от Иван Вихра не очакваше това от Иван[/caption]

Припомняме, че Вихра Петрова и продуцента Иван Христов се разделиха, след като тя стана водеща на предаването „Споделено”. Първа повлече крак колежката й Даниела, която се раздели със съпруга си и приятел на Иван- Андрей Арнаудов. Днес той е със знойната манекенка Бориса Тютюнджиева, за която се говори, че умее добре да се справя с финансовите му запаси. Като ги изпразва подобаващо. Иван пък се залюби с колежката на жена си Ирина Тенчева. Днес двойката очаква общото си дете и вероятно продуцента е забравил, че има и дъщеря от Вихра, за която е добре да се грижи, разбра и Kluiki.bg.

Припомняме, че покрай Коледа тръгна мълвата, че Вихра Петрова се събира с Иван. Двамата още питаели горещи чувства, а Ирина се втрещила от решението на гаджето си. Според клюката те се разделили, защото покрай краха на ТВ7 Иван имал сериозни финансови катаклизми, а Ирина Тенчева непрекъснато му натяквала , че високия им жизнен стандарт се е срутил.

Дори се завъртя зловредния слух, че Вихра очаква второ дете от единствената любов на живота си. Това разбира се се оказа поредната лъжа. Вихра Петрова пък стартира шеметни ваканции и почивки из чужбина, за да заглуши болката по екс мъжа си, като непрекъснато пълнеше Фейсбук с много снимки.

Затова паметливите Интернет потребители не вярват на фалита на Вихра, понеже не са забравили показните й фотоси. С тнях тя демонстрираше, че е доволна от свободата си и не страда по Иван. А и че живее повече от разкошно.