В Като две капки вода няма да забравят скоро чудесата от храброст на Къци

Като две капки вода снощи или се изгавриха със Слави Трифонов, или се подиграха с авторите на предаването. Уж шоуто беше за имитации, а не – пародии, но май точно така се получи.

Костинбродският славей спечели първа победа, но за разлика от първото му участие като Лили Иванова, превърна в гротеска образа, който изигра, видя kliuki.bg. azis Никой не очакваше чудеса от Криско и всички се забавляваха от сърце с неговата Михаела Филева, но подобен резултат не се надявахме да видим от Азис. Макар да демонстрира симпатия към първообраза си, толкова не му си получи имитацията, че феновете единодушно сринаха любимеца си от пиедестал.

Миналият път Фейсбук бълваше възхищение към певеца, но сега дойде ред на възмущението. Изложил се като Слави Трифонов. Докарвал го повече като Кондьо. Откъде му хрумна на Маги Халваджиян да му даде такава оценка?! kaci-vapcarov Докато колегите – журЕ се разкъсваха от съжаление към Азис и хукваха да го гушкат и подкрепят, продуцентът реши да компенсира най-голямата си звезда заради миналия път. За капак – дори някои от участниците го подкрепиха, феновете на изпълнителя – също, но това не беше изненада!

Азис дари чека си за достойна кауза, но трябва да преглътне факта, че отново ще бъде в центъра на критики. Миналият път незаслужено го обвиняваха, че е пял на плейбек. Това си беше половин комплимент!

Сега обаче редовните зрители на Като две капки вода му причиниха огромно унижение. Крехкият, дребничък и невпечатляващ като глас Къци Вапцаров се оказа в пъти по-добър „Слави”, отколкото Азис!

Шоуменът и певецът до момента имапа еднакъв късмет „на бутона”, но феновете зрителите са единодушни – Лили Иванова им се получи страхотно, но Дългия срути певеца от пиедестала му!

Не само Хилда, Фънки и водещите трябва да гушкат и целуват Азис, ако прочете коментарите по форумите. А в архивите на Като две капки вода ще остане най-подозрителната победа в историята на шоуто: