Румен Луканов може съвсем скоро да остане без работа, сам си го проси!

Има вероятност кариерата на Румен Луканов да падне рязко надолу. Все повече стават оплакванията на зрители и дори участници в "Сделка или не", които са потресени от отношението на тв водещия. От известно време Румен е зарязал изцяло добрия тон и буквално се гаври в ефир с хората, които не харесва особено. Това се забелязвя от феновете на играта с кутиите, които негодуват от просташкото поведение на водещия. Нещо повече. Някои участници вече са се оплакали на свои близки, че са били унизени по време на играта си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337584" align="alignright" width="300"]Румен Луканов заплашен от уволнение Румен Луканов заплашен от уволнение[/caption]

"Ако беше играл мъжки докрай и не беше взел нищо, щях повече да те уважавам, отколкото сега с тия 6000 лв., който взе." - заяви наскоро на един от участниците си Румен Луканов.

Продуцентите на шоуто вече са усетили, че рейтингът му започва да пада и намират вината във водещия, който се държи неадекватно и понякога дори скандално. На Румен му е поставен ултиматум, че ако не стане отново веселият добряк от първите сезони на "Сделка или не", може да бъде сменен с друг, по-забавен свой колега.

Румен Луканов обаче има своите причини да бъде постоянно в лошо настроение. Наскоро съпругата му го хвана в поредната му изневяра и двамата в момента не живеят заедно. Тв водещият дори е получил закани за развод, което допълнително го е депресирало. Според слуховете обаче той вече не обичал жена си, а не искал да се развежда по финансови причини - за да не дава издръжка, която няма да е малка сума, предвид високите му доходи.

Шефовете на Румен Луканов едва ли се интересуват от личните му проблеми. Факт е, че ако в скоро време нещо в поведението му не се промени, той ще бъде освободен, въпреки 10-годишната си вярна служба на предаването.