Стефани все още не може да се наслади на връщането си в България, вече е мислела за смъртта..

Певицата Стефани преживя истински кошмар преди своето участие в Белгия. По пътя самолетът й попаднал в турболенция, при това не от най-леките. Изпълнителката на "Ара мюзик" се изплашила сериозно и дори е започнала да си мисли, че идва краят й. За щастие обаче фолк дивата се била притеснила напразно, защото след няколко минути всичко се оправило, узна Kliuki.bg.

"Бях в шок, аз още съм в шок... Просто не успях да осъзная какво точно става, но си казах "Дотук бях, край!". Изведнъж всички около мен започнаха да крещят и обстановката се нажежи още повече. Накрая разбрах, че е било просто турболенция, но за миг наистина помислих, че ще умра в този самолет." - признава Стефани.

[caption id="attachment_337622" align="alignright" width="300"]Стефани преживя кошмарен полет до Белгия Стефани преживя кошмарен полет до Белгия[/caption]

Връщането й на родна почва обаче също не минало безпроблемно. Силният снеговалеж и вятър принудили самолетът за България да направи принудително кацане преди София. Но певицата на "Ара мюзик" отново намерила начин да разведри обстановката, изпълнявайки някои от своите хитове.

"Беше много весело, макар че цялото си участие в Белгия не желая да си го спомням. Все пак на връщане показах на някои хора, че България има защо да се гордее с песните си." - споделя още Стефани.

Уплахата от турболенцията обаче може би дълго време ще преследва фолк дивата. Тя дори се зарича да не пътува никога вече със самолет, макар на практика да изглежда невъзможно, предвид участията й в чужбина, които й носят немалко приходи.

"Турболенцията не е опасно явление и не бива да притеснява пътниците. По принцип всеки полет е придружен от турболенция, но повечето са слаби и хората не ги усещат. Дори и силна обаче, турболенцията не може сама да свали самолета, а трябва да има и други фактори." - коментира пилотът на самолета на Стефани.