Емануела е бясна и същевременно възмутена от поведението на Димитър Динев след раждането на сина им! Тя не може и не иска да повярва...

Макар че направи всичко по силите си да демонстрира колко е щастлива с младежа Димитър Динев, Емануела не успя да убеди никого. Двойката се е резделила само седмици след раждането на малкия Митко през януари. Бащата на бебето няколко пъти е бил засичан при певицата след това, но до събиране не се е стигнало, научи Kliuki.bg.

Емануела била потресена от поведението на Динев, тъй като тя си върна старото тегло изключително бързо, след като роди, и го стори само заради него, а той я изостави. Певицата недоумявала с какво е заслужила той да я остави, но слуховете твърдят, че пръст в това имал дядото на бебето Динко Динев.

[caption id="attachment_337629" align="alignright" width="300"]Емануела беше предадена от бащата на своето бебе Емануела беше предадена от бащата на своето бебе[/caption]

"Много тежко й стана, когато узна, че той няма да живее с нея и бебето. Двамата бяха в общо жилище няколко месеца преди раждането, но точно след появата на Димитър-младши нещо стана. Еми дори реши да кръсти детето на него, а той я предаде. Жалко е, но явно не е бил мъжът за нея." - коментира позната на певицата.

Всъщност мъжете за Емануела все се оказват неподходящи. Още преди години тя се разделя с бащата на първородния си син, след като преди това има големи драми с майка му, с която са в много обтегнати отношения. Преди 2 години фолк дивата пък се омъжи и разведе в рамките на няколко месеца. Миналата година Емануела срещнала Димитър Динев на свое участие и така се започнало всичко. Забременяването й обаче било по погрешка.

"Да, доста мъже бяха впечатлени от нея, но всички се оказаха.... да не казвам какви. Еми обаче няма да се откаже да бъде щастлива и да намери своя дългоочакван принц." - споделя източникът ни.