Николета Лозанова още не се е развела, а вече мисли за сватба с друг мъж!

Невероятно, но факт - сензацията, че Николета Лозанова ще се омъжва повторно накара медиите да избухнат с пълна сила. А и как да бъде иначе, когато плеймейтката още не се е развела официално с Валери Божинов, а вече мисли за нова сватба с друг мъж. Това разкриха очевидци на случката вчера, когато самата НиЛо побързала да се похвали с постижението си.

Николета Лозанова била на сватбата на своя приятелка, а малката сладурана Никол Божинова била шаферка. В сюблимния момент, когато булката хвърлила букета, той уцелил точно ръцете на Николета. И въпреки че всички погледнали меко казано учудено, предвид оповестената й раздяла с Валери Божинов, Николета не пропуснала да се усмихне загадъчно и да натърти: "Да, скоро наистина ще се оженя отново. А защо не?!", разказват ошашавените свидетели.

[caption id="attachment_337680" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова вдига сватба до няколко месеца?![/caption]

Припомняме, че раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов датира от цели два месеца, през които обаче те са пазили в тайна случващото се в семейството им само и единствено заради малката Никол. Двамата обаче отдавна спрели да бъдат семейство и всеки поел по собствения си път.

И както се твърди, че Валери Божинов спокойно ходел с други мадами под носа на Николета, то и тя самата изобщо не му оставала длъжна. Из светските среди на столицата се носи упорития слух, че Николета Лозанова от малко повече от месец има взимане даване с друг футболист и обещаваща спортна звезда. Името на ритнитопковеца още се пази в тайна, но се знае само, че е необвързан и няма деца.

"Николета е пословична със своята меркантилност и апетити към млади и богати футболисти. След като сега няма да може да вземе и стотинка от Валери Божинов, тя едва ли ще остане на едната си заплата от Би Ти Ви, която не може да й покрие дори три рокли. Николета е завъртяла главата на момчето, което не само е обещаваща футболна звезда, но и се говори, че произлиза от много богато семейство", разкриват запознати.

Самата Николета Лозанова не е обявила официално връзката си, но думите й на сватбата на дружката й вчера и загатването, че букетът е бил точно за нея, защото нищо чудно да се омъжи скоро, говорят достатъчно сами по себе си.