Райна отново доказа, че носи огромна красота в себе си, която не се променя с годините!

Певицата Райна сякаш доказва тезата, че с годините жената става по-красива. Когато стартира кариерата си преди около 15 години, фолк дивата беше далеч по-малко хващаща окото. Кожата й беше доста по-тъмна, а гръдната й обиколка по-скормна. Разбира се, с финансови средства се постигат чудеса, ще кажат някои. Може би е вярно, но основното Райна го имаше още в началото. Тялото й има нужните форми и извивки, за да се нарече "привличащо окото".

Тази година певицата явно е решила да разпусне сериозно. Тя пусна във Фейсбук снимки от своето пребиваване в Пунта Кана на Доминиканската република. Тялото й определено може да събуди интереса на всеки един мъж по света.

[caption id="attachment_337709" align="aligncenter" width="300"]Неотразимата Райна се пече на слънце Неотразимата Райна се пече на слънце[/caption]

Определено годините не могат да паснат напълно на Райна. В момента тя има навършени 33, но тялото й е като на 20-годишна студентка, която току-що е станала жена. Фолк дивата излъчва не само красота, но и непринуден чар, което е най-трудно за постигане и всъщност то не се постига, а е вродено.

[caption id="attachment_337710" align="aligncenter" width="300"]Може ли тази жена да е на 33 години? Звучи като абсурд, но е истина! Може ли тази жена да е на 33 години? Звучи като абсурд, но е истина![/caption]

Въпреки множеството си неуспехи в любовта, Райна продължава да гледа с позитивизъм към живота и вярва, че един ден ще се задоми. Интересно е, че подобна красавица все още не е "приклещена" към някоя сериозна връзка. Това вече веднъж се случи, но тогава Константин не съумя да я задържи.

[caption id="attachment_337711" align="aligncenter" width="300"]Екзотичната почивка на Райна се превърна в радост за мъжкото око Екзотичната почивка на Райна се превърна в радост за мъжкото око[/caption]

В крайна сметка Коцето явно прецени, че на него му приляга някое по-обикновено момиче, защото се ожени за Надя. Тя също е красива, но няма блясъка на Райна, който донякъде е породен и от славата й, счита Kliuki.bg.