Мария Илиева между икономиката и музиката - певицата говори за себе си и избора си да се занимава с музиката в студиото на "120 минути" по Би Ти Ви.

Една от най-успешните, талантливи и продуктивни в музикално отношение изпълнителки на родната ни сцена определено е Мария Илиева. Тя е интелигентен и позитивен творец, но един от интересните моменти в живота й е когато след завършване на гимназията решава рязко да промени курса си на развитие и се насочва не към музикална академия, а към специалност "Застраховане". Това решение шокира близките й, но те уважават избора й.

Майката на Мария Илиева е също музикант, затова музиката е част от кръвта, живота и съдбата на Мария. И все пак тя учи икономическа специалност. Докато следва обаче, често музиката й липсва и в един момент избира тя да бъде нейната професия. Така отново се променя съдбата й, но Мария не съжалява изобщо за избора си.

[caption id="attachment_337727" align="aligncenter" width="300"]Мария Илиева споделя за своето минала - образование и изборите в живота си Мария Илиева споделя за своето минало - образование и изборите в живота си[/caption]

Това, което прави хората, занимаващи се с музика, различни и щастливи, са срещите с публиката им. Затова един творец никога не е самотен, защото срещите с почитатели на неговото изкуство го зареждат изцяло и по неповторим друг начин.

[caption id="attachment_337728" align="aligncenter" width="247"]Една много успешна българска звезда - Мария Илиева Една много успешна българска звезда - Мария Илиева[/caption]

Знаем, че Мрия Илиева не е официално семейна и няма наследници, но й желаем скоро и това да й се случи и да открие своя искрен и обичащ партньор. Тя се интересува и помага на много млади таланти - от участието й като ментор в музикални формати до продуциране на нови музикални таланти, припомня Клюки.бг.

Последното доказателство за нюха на певицата към хитове беше летния сингъл със заглавие "Видимо доволни", в дует с хип - хоп звездата Криско и един доста скандален текст и клип. Все пак хитът си е хит и Мария извлече доста дивиденти от тази песен.