Венелин Петков няма намерение да празнува Великден

Наближават святи за целия християнски свят дни, но Венелин Петков не счита за нужно да ги отбележи по някакъв начин. Директорът в новинарския отдел на БТВ има намерение да прекара празниците на работа. След това щял да се прибере като във всеки друг ден и на сутринта пак да работи. Както се знае, за журналистите, особено за тези в телевизията, почивка за празници няма. Петков обаче бил щастлив, че ще работи, защото и без това нямало с кого да празнува, научи Kliuki.bg.

В момента Венелин е отново необвързан, а всичките му приятели му обърнали гръб след повишението му, тъй като се бил възгордял прекалено. Мъката по Гена Трайкова обаче все още го преследвала и според слуховете точно това му е коствало последната му любовна връзка, която приключи не много отдавна.

[caption id="attachment_337726" align="alignright" width="300"]Venelin-Petkov Венелин Петков сам на Великден[/caption]

"Всички, които го познават, са на мнение, че Гена е любовта на неговия живот, но от работа и двамата не успяха да създадат семейство заедно. Дали отново ще се съберат? Има такъв вариант, но е малко вероятен." - споделя общ познат на Петков и Трайкова.

Има известна вероятност именно Гена да се окаже най-добрият другар на Венелин на Великден. Тя също няма в момента приятел, но се очаква да празнува с родителите си. Венелин Петков обаче надали много страда, че ше бъде сам. Работохолизмът му му давал сили, твърдят неговите колеги.

Не е само до Великден обаче. Като цяло самотата присъства в живота на новинаря. Нощем той се прибирал в просторното си жилище, но нямало с кого една дума да си каже. Затова се забивал пред компютъра и общувал с непознати по интернет. Няколко жени вече са го разпознали в сайт за запознанства, въпреки че там рядко слагал снимки или ако го направи, винаги били такива, на които не си личи особено, че е той.