Иван Христов и Ирина Тенчева станаха горди родители на малкия Самуил!

Честито на щастливите родители Иван Христов и Ирина Тенчева, които днес за първи път гушнаха в прегръдките си своя мъничък син Самуил. Бебчето се роди живо и здраво в "Шейново", а първа за огромната си радост съобщи във Фейсбук Ирина Тенчева.

"Любов от пръв поглед наистина съществува. Днес се влюбих влюбих. Добре дошъл на нашето 4-то дете Самуил! Най-прекрасният екип, който направи раждането ми чудо, е екипът на д-р Румен Велев във II САГБАЛ "Шейново"", написа щастливата родилка в личния си профил в социалната мрежа.

[caption id="attachment_337778" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов вече е горд баща на малкия Самуил[/caption]

Неотлъчно до нея, по време на всички часове преди раждането на своя син, бе развълнуваният татко Иван Христов. "Не знаем кой е по-разчувстван от появата на Самуил - Ирина или Иван. Защото той не спря да плаче, откакто лекарите му съобщиха прекрасната вест, до момента, в който гушна сина си в прегръдките си", разкриха близки приятели на Иван Христов, били плътно до него в най-важния момент в живота му.

Семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева вече е гордо с четирите си деца - двете деца на Ирина от предишния й брак, малката Ава - единственото до момента дете на Иван от бившата му съпруга Вихра Петрова и най-младият член на фамилията Самуил.

Името на бебчето е било избрано единодушно от родителите му, които са убедени, че то ще донесе на сина им щастие, късмет и много сила, за да се справя с трудностите и проблемите в живота.

Любовта на Иван Христов към Ирина Тенчева е толкова огромна, че сестрите в родилното останали потресени от това, което видели. Продуцентът паднал на колене пред любимата си и със сълзи на очи я уверил, че тя и Самуил са всичко за него, целия му живот.

"Цяло чудо е в днешно време да видим такива романтични и отдадени на съпругата си мъже. Да ви е живо и здраво синчето, и винаги да ви радва", изредили се да честитят на родителите сестрите и акушерките от клиниката. Всичко най-прекрасно на бебето и неговото семейство пожелаваме и ние от сайта Kliuki.bg.