Коцето предаде партньорката си

Поп фолк изкусителя Коцето без капчица свян предаде своята партньорка. Певецът, който е и собственик на дискотека в Студентския град сътвори ново, взривяващо хитово парче. Но не с Алисия, а с Десислава. Той предаде бившата на Ники Михайлов, като я замени с русата гласовитка. Новото парче на двамата пресни „заговорници” носи заглавието „Болка в минути”. То не само разтърси, но и направо взриви меломаните. То оказа невероятно въздействие и на самия певец, който сам си призна, че парчето така здраво го е разтърсило, че е проникнало дори и до най-дълбоките кътчета на душата му.

Предишната песен, в тандем с певицата Алисия „Не си ти” претърпя известен период на колебания, докато да стигне до масовия потребител, пише Lifestyle.bg Тъй като изпълнителите му бяха от две взаимно конкуриращи се музикални компании, поп фолк певеца Коцето от „Пайнер” и бившата на Валери Божинов от „Ара мюзик”, парчето се задържа едно известно време, за да се види кой в края на краищата ще делегира по-големи права. За радост на почитателите на чалга музиката двата гиганта се споразумяха и песента оглави класациите на дискотеки и нощни клубове, припомни Kluiki.bg.

[caption id="attachment_337807" align="alignright" width="300"]Коцето предаде партньорката си Коцето предаде партньорката си[/caption]

Но с Десислава притесненията поне откъм това напълно отпадат. Припомняме, че певицата беше едно известно време извън компанията и реши да се пробва самостоятелно на музикалния пазар. Но след като нещата не се случиха, поп фолк дивата отново се върна под крилото на „Пайнер”.

„Болка в минути” е балада, която буквално грабва сърцето ти, описват я най-върлите фенове и на двамата певци. Парчето допадна на почитателите на музиката от лекия жанр и се завъртя главоломно в дискотеките и чалга клубовете.

Изпълнителите на култовата песен пък събраха куп суперлативи. Не само в социалната мрежа, но и в заведенията, където песента на Коцето и Десислава продължава да събира все повече лаври. А Алисия се почувства предадена и се закани да направи ново, хитово парче с един от най-тиражираните певци на „Пайнер”, за да си възвърне старата слава като сценична партньорка на мускулестия си колега.