Николета Лозанова отново показа докъде й стига коефициентът на интелигентност!

Днес бившият вече съпруг на Николета Лозанова, макар и още да не е подал официално молба за развод - Валери Божинов, застана на първа страница на вестниците с първото си официално интервю след краха на семейството си. Пред вестник "Всеки ден" футболистът потвърди, че се развежда с Николета, но не, защото й е изневерявал, а просто, защото вече не я обича.

"Не мога да продължавам да живея с жена, която не обичам. Развеждаме се, но няма да кажа нищо лошо за Николета, към която съм изпитвал силна любов и която е майка на скъпата ми Никол. Няма да чуете лоша дума от мен за нея така, както никога не съм говорил лошо и за Алисия, когато се разделихме преди години", заяви категорично Валери Божинов, а изказването му намери редица поддръжници и симпатизанти в мрежата.

[caption id="attachment_337846" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова падна твърде ниско с думите си към Валери Божинов[/caption]

Не така благородна и възвишена обаче се показа Николета Лозанова. С присъщия си егоцентризъм и не особена демонстрация на интелект, водещата на "Папараци" реши да отвърне на Валери Божинов по нейния си начин, а именно със солидно количество злоба.

"С кой ще се прибирам, ти ли ще ми казваш?! Ало, кой си ти, бе?!" - тези цветисти и свръх "адекватни" слова написа Николета Лозанова като отговор и послание към бившия си любим, който доскоро превъзнасяше до небесата. И, за да натърти още повече, че разбираш ли - хич не й дреме, прикачи към думите си и клипа на чалгаджийката Джена "Спри да ми досаждаш".

Според болшинството от коментарите в мрежата обаче, ходът на Николета Лозанова е просто отчаян и не показва нищо друго, освен слабост. "Ясно е, че умира от яд. А и как иначе, когато собственият й мъж признава, че не я обича. Тя - Николета, която умира да бъде желана от всички. Желана, ама друг път. Добре, че сама си вярва, горката", валят едно след друго мненията в мрежата.

Както и да го погледнеш, от реакциите на двамата и в този случай стана ясно едно - а именно кой притежава по-голям умствен капацитет и финес. И това определено не е Николета Лозанова.