Десислава срази Николета

Поп фолк дивата Десислава буквално обезцени провокативните кадри от миналия епизод на „Папараци” със снимка. Певицата не се оправда, но срещу нападките на съпругата на Валери Божинов, която скоро ще мине в графа „бивша” пусна щастлив „компромат”. На него имньончето кротко и нежно е прегърнала гаджето си ММА боеца Светлозар Савов, Зарко, пише Lifestyle.bg

Поводът за ответния удар е „Папараци”, където Николета, зад гърба на своите папараци, разбира се, не забрави да се зарадва на нещастието на Десислава. Певицата бе щракната да ходи неглиже, без грим, с анцуг и огромен херпес на устната, зле прикрит с паста за зъби. Злобният коментар бе, че била нещастна заради раздялата си със Зарко.

Припомняме, че блондинката бе заедно с ММА боеца три-четири години, но из публичното пространство плъзна слуха, че са се разделили Тиражираната клевета гласеше, че това се случило, защото любимия на поп фолк дивата не искал да се обвързва законно с нея и не бил готов още да си има наследник.

[caption id="attachment_337857" align="alignright" width="238"]Десислава нежно е гушнала Зарко Десислава нежно е гушнала Зарко[/caption]

Да се разделят го натискали и от неговото семейство, тъй като мускулягата бил със седем години по-млад от Деси. А и кариерата й на чалга певица изобщо ни бил по вкуса на родата на русенеца.

Нищо чудно гнусната мълва да е пусната от самата Николета, подозират запознати с нрава на плеймейтката. Известно е, че тя доста жестоко жили тези, които не са й от приятелския кръг, а действията й отвращават дори и нейни дружки.

Такъв беше случая с поп фолк певеца Азис, на когото открадна скандално видео от телефона му, когато двамата бяха в Италия. След това интимните мигове на ромския славей с неговия любовник лъснаха на показ в предаването й. Николета се оправда, че го е направила заради рейтинга, но след това отношенията между двамата се вледениха.

Фолкаджийката пък заяви, че била нарочена от Николета, защото отказала да даде интервю за „Папараци”. Но със снимката Десислава красноречиво разби всички измислици, че двамата влюбени не са заедно.