Ненчо Балабанов е невероятно чаровен и усмихнат, но да не ти е в къщата, разкриват близки до съпругата му!

Нашумелият напоследък актьор Ненчо Балабанов, който се прочу като най-успешния имитатор на Бойко Борисов, а сега е част и от шоуто "Като две капки вода" по Нова телевизия, крие шокиращи истини за семейството си. Или по-точно казано, за семейството, което вече не съществува, благодарение на него. Това разкриха близки до актьора и наранената му до смърт съпруга.

Единствената истина, която Ненчо Балабанов тиражира в медиите била тази, че с жена му вече не са заедно от няколко месеца. По думите на актьора обаче, причината за раздялата им не била в изневери, скандали и прочие, а в баналното до втръсване "несходство в характерите" и липса на време заедно.

[caption id="attachment_337914" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов Ненчо Балабанов направи съпругата си най-нещастната жена[/caption]

"Имах страшно много ангажименти и двамата прекарвахме все по-малко време заедно. Това, а и други неща като рутината и еднообразието, просто ни отчуждиха. Няма друга причина за раздялата ни", заяви преди време Ненчо Балабанов в свое интервю.

Източници, близки до него и бившата му вече съпруга обаче, са на коренно различно мнение - още повече, че изтормозената жена не може да се съвземе от болката и до ден днешен. Оказа се, че чаровният й и далеч по-младолик съпруг се скъсвал да й слага рога.

Докато в началото го правел доста незабележимо обаче, то откакто се прочул в образа на Бойко Борисов, положението станало нетърпимо. Ненчо Балабанов престанал да се прибира у дома в нормално време, не вдигал телефона си и постоянно се оправдавал, че е на работа или има ангажименти, когато всъщност на няколко пъти бил засичан със свои "фенки" в доста интимна близост по ресторанти и хотели.

"Положението излезе извън контрол, когато започна да работи по един проект с певицата Йоанна Драгнева и двамата започнаха връзка. Тогава той тотално оглупя по нея и накрая не му остана друг избор, освен да признае всичко на жена си и да си тръгне. На практика той разби не само семейството си, но нещо още по-лошо -"уби" жена си с лъжите и изневерите си", разказват източниците.

Към днешна дата Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са заедно, докато предадената му съпруга, която му роди първородния син, страда сама с детето си и не може да преодолее болката, коментират свидетели.