Александър Найденов обикаля с насинено око и накуцвайки, придружен от новата си любима

Александър Найденов пострада за радост на поддръжниците на Елен Колева.

Една седмица след като със самочувствие я обяви за мъртва и погребана, бизнесменът обикаля столицата в плачевно състояние, видя kliuki.bg.

След поредицата унизителни истории, които сподели за красавицата, заради която се разведе, Александър Найденов „смекчи тона”. Пред старата си позната Ваня Червенкова милионерът отсече за „Папараци”, че бившата му голяма любов не е тема, която ще разисква.

Историята му причинила много болка, но за да изпитва безразличие, било необходимо да премине през голяма омраза. Силните му чувства го накараха да сподели, че Елен е мъртва за него. След като даде край на лавината от ужасни квалификации обаче, съдбата го срещна с агресия, разказват от „България днес”.

[caption id="attachment_337952" align="aligncenter" width="300"]Покрай Александър Найденов пострада и новата му приятелка Покрай Александър Найденов пострада и новата му приятелка[/caption]

Папараците на изданието го фотографираха в компанията на новата му любима. Сървайвърката Ралица Кирилова може и да го прави щастлив, но бизнесменът е в ужасна форма – посинен и накуцващ.

[caption id="attachment_337953" align="aligncenter" width="208"]Седмица след като сложи уж край на словестните удари срещу Елен, бившият й се показа в отчайващо състояние Седмица след като сложи уж край на словестните удари срещу Елен, бившият й се показа в отчайващо състояние[/caption]

За беда, пострадалият не е само близо шестедестгодишният баровец. Партньорката му също не изглежда добре. Двамата обядвали в столично заведение и предизвикали недоумение сред присъстващите. aleksandar naydenov 3 Александър Найденов винаги бил ескортиран от прилична охрана, която май не си е свършила добре работата.

От печалното му състояние доволни са само хората, които симпатизират на Елен Колева. За тях случилото се с бизнесмена е възмездие за помията, с която заля жената, заради която разруши над двадесетгодишния си брак.

Новата му любима Ралица пък постоянно отрича пред медиите, че са заедно, макар да са неразделни. Своенравният богаташ обаче изглежда не се смущава от нежеланието й да признаеш за връзката им.

Александър Найденов със самочувствие твърди, че може да има всяка, която поиска, но това не му било приоритет.