Невероятното щастие за Иван Христов и Ирина Тенчева от посрещането на малкия Самуил бе заменено с тревога!

Преди броени дни семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева посрещна своя най-нов член - малкото бебче Самуил, което е плод на почти 4-годишната им любов. Раждането на сладура напълни и без това пълната къща на продуцента и любимата му, тъй като тя вече има две деца - момиче и момче от предишния си брак, а Иван се радва на своята чаровна щерка Ава от брака му с Вихра Петрова.

Тъкмо малката Ава обаче стана повод за тревога в дома на Иван и Ирина. Притеснението за нея се стовари като облак над главата на Иван Христов, а всеотдайната му половинка нямаше как да остане безучастна.

[caption id="attachment_337971" align="alignright" width="300"]Иван Христов Ирина едновременно се радва на Самуил и се опитва да успокои Иван Христов, че с Ава всичко ще е наред[/caption]

Причината за тревогата на Иван Христов слава Богу, не касае здравословното състояние на Ава, която е прекрасно и здраво дете и се развива отлично. Поводът е нейното душевно състояние след раждането на Самуил.

"Иван е страшно щастлив от появата на сина си, когото обожава. Но също толкова много обича и Ава, затова приказките и клюките на злите езици му дойдоха в повече. Той се страхува как ще се отрази на Ава мисълта, че татко й си има друго дете и дали няма да се повлияе от хорската злоба, която непременно ще се опита да й внуши, че баща й обича повече новото си дете. Още повече, когато знаем в какви сложни отношения са и с Вихра", разкриха близки до продуцента източници.

Тези дни Иван Христов се разкъсвал между бебето Самуил и родилката Ирина Тенчева, и дъщеря си Ава, тъй като му подшушнали, че в училището на момиченцето няколко деца започнали да си придават важност и завиждайки на Ава, да я дразнят, че татко й ще спре да й обръща внимание заради новото си семейство.

"Ава е умно момиче, но и психолозите знаят, че всяко дете на нейната възраст приема доста трудно факта, че неговият татко вече няма да е само негов, а ще трябва да го дели. Затова Иван по всякакъв начин се опитва да е близо до Ава и да й доказва обичта си дори повече от преди. Тя е в доста сложна възраст и тревогата му е напълно нормална", обясняват източниците.

Истинската несигурност за Иван Христов и Ирина Тенчева обаче идвала оттам, че двамата не знаели как точно ще постъпи Вихра Петрова в тази ситуация и в каква светлина ще я представи на момиченцето.