Николета Лозанова претърпя две публични унижения: Божинов даде да се разбере, че той си тръгва, а моделската й кариера пострада

Николета Лозанова се оказа в капана на всяка средностатистическа жена. Макар да бие барабана, че животът й е по-приказен от всякога, очевидното няма как да се скрие. Дори за галениците на съдбата важи приказката: „Нещастието не идва само!”

Николета Лозанова имаше няколко прекрасни години, но май дойде време да плати сметката, предполага kliuki.bg. За една седмица преглътна две големи унижения: и като жена, и в кариерата.

Преди дни бившата й Голяма любов даде да се разбере, че разводът им, обявен като „по взаимно съгласие”, всъщност е негова идея. Футболистът дълго време търпя подигравки, че е мъж под чехъл, но всичко се променя и той твърди, че вече не обича жена си. След като чувствата му са различни, той не виждал смисъл да остават заедно. Навярно с Николета Лозанова трудно е могъл да изгради не – бляскави неща като взаимно уважение, приятелство и доверие.

Бившата плеймейтка може да го отиграе хитро откровенията в интервюто, но няма как достойно да обясни, че се провали като модел. Николета Лозанова със сигурност се е надявала да остарее като „професионална красавица”. Има дами, които и над петдесет все още правят снимки и рекламни фотосесии. За беда, последният й договор получи ужасен отзвук!

Плеймейтските й чупки около детски колички и аксесоари не само не се харесаха на аудиторията, ами предизвикаха и масово брожение. От италианската фирма реагираха бързо и споделиха днес във Фейсбук: "Във връзка с негативните реакции, които предизвика фотосесията на Николета Лозанова за САМ, вземаме предвид неодобрението на голяма част от потребителите и преустановяваме използването на кадрите".

[caption id="attachment_338002" align="aligncenter" width="300"]Ей тия горещи чупки не се харесаха на майките! Ей тия горещи чупки не се харесаха на майките![/caption]

0000008532_w663 За капак се разбра, че Валери Божинов смята да заличи всеки спомен за нея по тялото син. Той си татуира инициалите й на безименния пръст като знак за вечна любов. Чувствата им обаче се оказаха преходни, а футболистът реши, че не съжалява само за имената на децата си по тялото. index Николета Лозанова доскоро с наслада твърдеше, че е целуната от Бог и в живота й всичко идва лесно. Дали още мисли така?