Борис Солтарийски нанесе жесток удар върху младата си съпруга Аделина Солтарийска!

Семейството на Борис Солтарийски и Аделина е пред разпад, след жестокия удар, който певецът на Слави Трифонов нанасе на любимата си. Аделина е съсипана след новината за това какви ги върши благоверният й, докато тя седи у дома и гледа малката им дъщеричка. Това разкриха служители от "Шоуто на Слави", станали свидетели на взрива в семейството.

Ударът за Аделина Солтарийска бил двоен по сила. Тя не само разбрала, че Борис си вее байрака и флиртува преспокойно с различни девойки, но на няколко пъти е прегрешил с... бившата си колежка Нели Петкова.

[caption id="attachment_338013" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски Борис Солтарийски отново залитна по Нели Петкова, Аделина съсипана[/caption]

Последно Борката бил забелязан на участие на Нели Петкова в столично нощно заведение, след което тя се присъединила към компанията му и отпрашили в неизвестна посока. През цялото време на участието си обаче, чаровната блондинка не сваляла очи от Борис Солтарийски като той й отвръщал със същото.

"Химията между тях личеше отдалече. И това беше всичко друго, но не и колегиално или приятелско отношение. Борката изобщо не гледа така Цветелина Грахич", коментират присъстващи в заведението същата нощ.

По всичко личало, че Нели Петкова и Борис Солтарийски са имали интимна връзка в миналото, докато работеха заедно. И, както е на път да се окаже, явно чувствата помежду им не само не са изстинали, но са на път да се разгорят с нова сила.

След като услужливи познати счели за необходимо да уведомят Аделина Солтарийска за опасната близост на мъжа й и Нели Петкова, красавицата буквално откачила от бяс. Разбира се, скандалът, който вдигнала на Борис и опитите да изкопчи цялата истина от него, ударили на камък - Солтарийски мълчал като партизанин на разпит.

"Оттогава обаче отношенията им са страшно обтегнати, а Аделина все повече губи доверието си в него. А и сега, когато двамата с Нели Петкова ще бъдат постоянно заедно за репетициите преди концерта в Арена Армеец, никой не може да гарантира дали бурята няма да се разрази с унищожителна сила. Всичко е в ръцете на Борис", убедени са познати на певеца.