Галена е известна с това, че му изпуска края на участия, но доскоро ставаше въпрос само за шотове и флиртове с микрофона

Галена поднесе доста неприятен сюрприз на Гальо Вафлата и фамилия! Няма и месец, откак сподели, че никога не е била толкова влюбена и щастлива в личния си живот и певицата го удари през просто!

Не че е хукнала да изневерява на дългогодишния си партньор, но никак не се държи като голяма жена с дете, пък какво остава – като Музикален идол, видя kliuki.bg.

Отдавна се носят легенди за изпълненията на Галена по участия. Смуглата дива пие шотове, вихри се с балета, флиртува с мъжете и пуска пиперливи приказки на всеослушание.

Вместо да се кротне с годините, изпълнителката става все по-провокативна. Галена щедро дава хляб на злосторници и интриганти с, меко казано, разкрепостено сценично поведение. [caption id="attachment_338018" align="aligncenter" width="300"]Галена си разтваря краката и пред чужди мъже Галена си разтваря краката и пред чужди мъже[/caption] На последното си участие Галена малко се пообърка – на гинеколог ли е отишла, на Мадона ли иска да прилича?! Освен лесен достъп до тялото й, феновете получиха и такъв до бельото й. Непоправимата певица обаче не просто не се смути, а и ги предизвика с палаво движение. [caption id="attachment_338017" align="aligncenter" width="199"]"Не си ми спешен, ръцете знаят как, по пътя грешен да тръгнат пак и пак" - пееше навремето баджаначката й Десислава "Не си ми спешен, ръцете знаят как, по пътя грешен да тръгнат пак и пак" - пееше навремето баджаначката й Десислава[/caption] Галена поработи здраво и успя не просто да използва скандала с „онова” видео за начален старт. Хитовете й и потока от участия дори заличиха кошмарния спомен за компромата. Тя обаче още продължава да поддържа имиджа си на пожар в завивките!

Феновете на Галена не само не й се сърдят, но и аплодират подобни прояви. Дали гледат толкова благосклонно на щуротиите на снахата и във Велико Търново?!