Вихра Петрова се опита да бъде мъжко момиче и да игнорира болката си, но тя се оказа по-силна!

Отчаяната съпруга Вихра Петрова явно си запази това прозвище и в реалния живот. След мъчителния развод, предизвикан от изневярата на бившия й мъж Иван Христов преди няколко години, днес надеждите на брюнетката угаснаха окончателно. Надеждите, че справедливостта ще възтържествува и някогашната й половинка ще осъзнае грешките си. Това разкриха близки до чаровната екс водеща.

Раждането на сина на Иван Христов и Ирина Тенчева - Самуил, първончално не повлияло особено на Вихра Петрова. Тя дори била щастлива заради сияещата от радост Ава, която най-после се сдоби с мечтаното братче. Дни по-късно обаче нещо в нея сякаш се пречупило, разказват запознати.

[caption id="attachment_338032" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова трябваше окончателно да се сбогува с Иван Христов и миналото си[/caption]

"Вихра едва сега осъзна, че е затворила най-важната страница от живота си завинаги - тази с Иван Христов. Тя го обичаше безумно. Понесе развода страшно тежко, но така и не спря да храни макар и малка надежда в себе си, че един ден той ще се осъзнае. Сега, когато Иван вече има дете от Ирина и двамата са още по-щастливи, Вихра разбра, че го е изгубила завинаги. А подобно осъзнаване е тежко за всеки човек", коментират познати на бившата съпруга на продуцента.

За да не се измъчва повече в мисли за миналото и тъга по настоящето, в което Иван Христов живее щастливо с голямото си семейство, а тя е още сама, Вихра предприела отчаян ход. Като повечето жени в подобно положение, тя решила да провокира съдбата и да потърси евентуалната си истинска половинка в един от многобройните сайтове за запознанства.

Така, дори и да не се получи нищо, тя поне щяла да се разсейва и да занимава съзнанието си с нещо коренно различно от битието на бившия си. Решението й обаче буквално ошашавило близките й, които отлично знаят, че Вихра Петрова е по-скоро с консервативни и традиционни ценности, за да се впуска в подобни интернет приключения.

"Какво пък, дай Боже любовта и щастието най-после да се усмихнат и на нея, а не само на Иван! Вихра е чудесна жена и повече от много други заслужава да има истински мъж до себе си, който да я обича. И защо този някой да не я чака в мрежата?!", окуражават с коментарите си нейни познати.