Състоянието на Луиза Григорова не е добро, което притеснява семейството й

Младата актриса Луиза Григорова е болна от анорексия, пише "Слава", позовавайки се на "Уикенд". Оказва се, че звездата от "Стъклен дом" вече почти не се хранела, а когато все пак го правела, повръщала. Състоянието й било доста лошо и близките й вече обмисляли да я заведат на лекар. Луиза обаче била твърдо против и само като чуела за доктори и болници, вдигала скандал, научи Kliuki.bg.

"Винаги е била много слабичка, но в момента е просто неузнаваема. Не е нормално да изглеждаш така. Тя вече не е просто слаба, а направо кльощава. Трябва да се предприеме нещо." - споделя приятелка на актрисата.

Според слуховете Луиза Григорова изпаднала в това положение заради безпаричие. Хонорарите й в театъра едва й стигали да си покрие сметките, но въпреки това тя отказвала да вземе пари от майка си. Така лека-полека, заради прекалена спестовност, Луиза започнала да яде все по-малко.

[caption id="attachment_338043" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова вече сериозно притеснява близките си Луиза Григорова вече сериозно притеснява близките си[/caption]

Интересното е, че в момента актрисата има приятел, който обаче явно не забелязва, че тя е анорексичка. Известно е само, че й помага с финансови средства, но това депресирало много гордата Григорова. Затова емоционалното й равновесие било твърде разклатено.

По принцип Луиза винаги е била с огромно самочувствие, твърдят познатите й. От малка тя се имала за нещо повече от приятелките си и заради това в момента трудно изживявала липсата на пари в живота си. Откакто започнала да пробива в театъра и киното, тя разчитала само на собствените си доходи, но напоследък работата била доста оскъдно заплатена.

"Тя трябва да разбере, че да си звезда не винаги означава да си богат. Всеки е наясно, че най-богатите хора на тази земя никой не ги знае по физиономия. Затова не е хубаво самочувствието и парите да бъдат обвързани." - казва още приятелката й.