Лили Иванова от години е в невероятна форма, което все още удивява всички българи!

Мнозина се чудят как така Лили Иванова изглежда по този начин на 75-годишна възраст, но всичко има своето обяснение. Певицата е с тази фигура с цената на 20 години гладуване. Оказва се, че от средата на 90-те г. до днес Лили не е хапвала и трошица хляб, както и месо. Тя не спазва конкретни диети, но някои неща просто ги е игнорирала от своето меню. Това са тестените изделия, сладките, месните. Най-много Иванова консумирала зеленчуци и плодове.

"Откакто я познавам, тя винаги е на специален хранителен режим. Сега като се замисля, никога не съм я виждал да яде бонбони или шоколад. Неслучайно изглежда така. Това е нашата гордост. Няма друга звезда като нея на родната ни земя. Радвам се, че я познавам." - споделя близък до певицата.

[caption id="attachment_338102" align="alignright" width="300"]Лили Иванова знае формулата за перфектното тяло и я спазва стриктно Лили Иванова знае формулата за перфектното тяло и я спазва стриктно[/caption]

В момента Лили Иванова е едва 46 кг. Всъщност тя е толкова от много години насам, пише в. "Уикенд". Певицата се събуждала около обяд, но не закусвала, а само пиела вода. Следобед хапвала нещо оскъдно, като сусам или плод. На вечеря някоя салата и сирене. Така изпълнителката на "Ветрове" вече живее над 20 години.

Този стриктен и дисциплиниран начин на живот обаче има и своите отрицателни черти. Нито един мъж не е успял да издържи на взискателността на Лили Иванова. Тя не близва алкохол и не пуши, което по принцип е добре. Но дори и по празници или събирания, когато се предполага, че трябва човек да разпусне, Лили се държала прекалено превзето, което отблъсквало мъжете.

"Животът на звезда като нея не е лесен. Тя държи тези 46 кг. вече 20, ако не и 30 години. Това те заторомозява психически, но тя е длъжна да издържи, защото е Лили Иванова." - казва източникът на Kliuki.bg.