Щастливият Иван Христов прибра любимата си Ирина Тенчева и своя син Самуил от болницата!

Семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева е на върха на щастието след като вчера мама и малкото бебе Самуил бяха изписани от болницата и се прибраха у дома. В къщата ги очакваха несметно количество цветя и подаръци, макар че според думите на самата родилка Ирина Тенчева, любовта на Иван е единственото, което я прави неземно щастлива.

Няма защо да споменаваме, че самият Иван Христов е на седмото небе след раждането на своя първи син Самуил. От няколко години продуцентът, който има дъщеричка Ава от първия си брак с Вихра Петрова, мечтаеше да създаде дете с жената на живота си, както той винаги нарича Ирина Тенчева.

[caption id="attachment_338111" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов призна, че чувствата му към Ирина се зародили още преди 7 години[/caption]

И ето че днес, когато мечтата му се превърна в реалност, Иван Христов направи разтърсващо разкритие за чувствата си към Ирина. А именно, че се влюбил в нея още от пръв поглед преди повече от 7 години. Истина, за която бившата му Вихра Петрова не бе подозирала досега.

"Харесах Ирина още, когато я видях за първи път. Беше на един кастинг преди повече от седем години и усетих сякаш ме удари ток. След това обаче пътищата ни се разделиха и всеки от нас пое по собствения си. Странно е, но винаги съм знаел, че един ден ще живея с тази жена. Разбрах го още от първия ни поглед", разкрива Иван Христов за ужас на бившата си съпруга Вихра Петрова.

Той признава, че изневярата му към законната му тогава съпруга не е най-хубавото нещо, което е правил в живота си, но е било неизбежно. "С Ирина бяхме само колеги и се държахме като такива, макар че всеки път, когато я видех, знаех, че това е Тя. Един обяд се оказа преломен в живота ни, а след него нямаше връщане назад. Първи разкрих чувствата си на Ирина, която каза, че изпитва абсолютно същото към мен. Стегнахме си багажа и напуснахме половинките си, за да бъдем заедно", разказва Иван Христов.

Нито за миг той не съжалява за това, което е направил и че е избрал любовта, пред статуквото и хорското мнение. А сега, когато и малкият му син Самуил се появи на бял свят, връзката му с Ирина Тенчева станала завършена изцяло.