Мира Добрева е на седмото небе от щастие, а близки и роднини се скъсват да им честитят!

Красивата водеща на БНТ Мира Добрева и съпругът й Жоро Торнев взривиха всички със сензационна новина. Близките, приятелите и роднините им се късат да им честитят, разкриха вестта източници, близки до двойката. Не, не бързайте да заключвате, че Мира Добрева е бременна, защото това не е така.

Чисто и просто тя отново ще става булка, разкриха доверени източници. Всичко се разиграло преди около седмица, когато по време на една тяхна почивка през уикенда в красив планински курорт, Жоро Торнев неочаквано паднал на колене пред любимата си и й предложил да се омъжи за него отново.

[caption id="attachment_338115" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева и Жоро Торнев вдигат втора сватба[/caption]

"Мира Добрева е крайно романтична и чувствителна жена, а предложението на Жоро Торнев така я развълнувало, че не издържала и се разплакала като дете. Разбира се, че приела, а двамата смятат да направят втората си сватба в края на лятото и то на брега на морето. Със сигурност ще бъде нещо крайно романтично", разказват източници близки до Мира Добрева от БНТ.

Все още не се знае причината за това изненадващо решение на Жоро Торнев към и без това законната му съпруга. Предполага се обаче, че той е поискал веднъж завинаги да затвори устите на зложелателите, които от доста време насам се опитват да разклатят стабилния му брак с Мира Добрева.

Припомняме, че слуховете за многобройните изневери на Жоро Торнев и мъката на изтормозената Мира Добрева, се тиражират в не едно клюкарско печатно издание, а поне десетина пъти вече медиите официално развеждаха двойката.

Истината е, че това е една голяма лъжа, защото красивата Мира Добрева и половинката й Жоро Торнев са заедно и както си пролича, се обичат повече от всякога. Това, което за момента се знае за втората им сватба е, че Мира иска тя да бъде на плажа, а сред гостите да са само и единствено най-близките им хора.

Каква ще бъде роклята на булката и колко красива ще е Мира Добрева в този ден, в който отново ще се почувства принцеса, тепърва предстои да разберем. Да им е честито!