Васил Василев - Зуека още изживява отношението на Девина към него

Комедийният актьор с прякор Зуека от години живее в мъка. Въпреки че откри новата любов в лицето на Анна Вичева и му се роди син Стефан, Васил Василев все още изпитвал огромни угризения, че не е бил подходящият баща на Девина в нейното детство. Момичето сега е на 16 години и още не е късно за татко й да поправи нещата, но лошото за него е, че тя не иска да го види откакто той се ожени за втори път.

Това съсипвало Зуека. Колкото и прекрасни неща да му се случвали през годините, той никога не е успявал да се зарадва напълно, защото е знаел, че някъде там дъщеря му расте без баща до нея. За хладните отношения между двамата помага много и майката на девойката - Нина, която така и не прости изневерите на своя съпруг и настрои щерка си срещу баща й, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338119" align="alignright" width="300"]Василе Василев - Зуека живее в мъка заради Девина Василе Василев - Зуека живее в мъка заради Девина[/caption]

"При един развод най-грешното нещо е да използваш детето като средство да накараш другият да страда. Точно това стори Нина и не й прави чест. Зуека опита да се вижда редовно с Девина, когато тя беше малка, но непрестанно му се пречеше. Парите от идръжката обаче се прибираха. Сега той има ново семейство, но няма как да забрави за първото си дете. Много страда, че не е близък с Девина." - разкриват близки до актьора.

Младата тийнейджърка не одобрявала по никакъв начин решението на баща си на стари години да има още едно дете. Манипулирана от майка си, Девина почти не ходела да вижда Стефан и двамата изобщо не били близки. Това също наранявало Зуека, защото за него децата били встрани от семейните проблеми и искал да се подкрепят в живота, въпреки голямата им разлика в годините.