Красивата "Мис България" на име Симона Евгениева вече има проект за собствен бизнес, подкрепен с европейски пари. Макар да е само на 20 години, младото момиче следва "Стопанско управление" и иска да се развива в тази област.

Тя споделя пред "България днес", че има съставен бизнес план за изграждане на ферма за мляко. Симона се запознала с всички породи овце, изучавала много подробно отглеждането им, но смятала да ползва млякото им, а не толкова вълната, научи Kliuki.bg.

Симона Евгениева е родом от Монтанска област, както тя често подчертава това,  и много се надявала да успее да изгради своя бизнес в този слабо развит регион на нашата страна, за да даде работа и поминък на много хора там, които живеят доста затруднено.

[caption id="attachment_338143" align="aligncenter" width="300"]Още една родна красавица си мечтае за село Още една родна красавица си мечтае за село[/caption]

Симона винаги е твърдяла, че държи на своята самостоятелност, макар да има сериозна връзка, тя много държи на своето развитие и кариера. Симона е много амбициозна, което личи във всяко интервю, което тя дава.

[caption id="attachment_338144" align="aligncenter" width="187"]Носителката на титлата "Мис България" - Симона Евгениева Носителката на титлата "Мис България" - Симона Евгениева[/caption]

Тя освен това е сериозно отдадена на каузите за благотворителност и е съпричастна с проблемите на много засегнати групи в нашето общество. Например за Великден възнамерява да посети дом за изоставени деца край Лом, отново близо до мястото, където е израснала. Симона не крие, че е родом от едно от най-бедните места в Европа - това е Северозападна България. Момичето вярва, че може да подобри живота на много хора в този край, ако осъществи своя проект.

[caption id="attachment_338145" align="aligncenter" width="300"]Симона Евгениева е родом от Монтанска област и се гордее с проеихода си Симона Евгениева е родом от Монтанска област и се гордее с произхода си[/caption]

Желаем на амбициозната красавица Симона Евгениева да реализира както тези, така и други свои планове - бизнес или лични начинания. Всеки млад човек трябва да има мечти, които да следва, защото това е бъдещето на всяка една нация.