Станислава Цалова се върна в Би Ти Ви вталена до неузнаваемост, а диетата си взаимства от своята колежка Ани Цолова!

Екзотичната синоптичка на Би Ти Ви Станислава Цалова се върна на работа след раждането на детето си, променена до неузнаваемост. Тя предизвика същински бум сред колегите с рекорда си от минус 20 килограма от теглото, натрупано по време на бременността.

Станислава Цалова обаче отдаде значимото на своята бивша колежка в телевизията Ани Цолова, чиято чудна диета изпробвала и благодарение на която се простила с излишните килограми. Въпросната диета е на големия Петър Димков и е сравнително лесна за изпълнение, стига да се спазва правилно.

[caption id="attachment_338180" align="alignright" width="300"]Станислава Цалова Станислава Цалова отслабна рекордно с диетата на Петър Димков, помогнала първо на Ани Цолова[/caption]

За да отслабне не само бързо, но и ефективно, Станислава Цалова започнала новия си хранителен режим като през първите три дни се хранила само със салата от плодове и моркови. Тя самата избирала какви да са плодовете, които нарязва за салата, като сред тях са забранени единствено бананите и гроздето.

"Плодовете се смесват с настъргани моркови, а самата салата може да се подправи само с малко лимон и мед, ако искате и сте свикнали да овкусявате храната си. Тази плодово-морковена салата е разрешена за консумация до три пъти дневно и то в доста големи порции, но освен нея не ядете нищо друго, абсолютно нищо", обяснява Станислава Цалова на колегите си, които досега не били запознати, нито изпробвали диетата на Ани Цолова.

След въпросните три разтоварващи дни, синоптичката вече можела да включва в ежедневното си меню по малко пълнозърнест хляб, ябълки или варени картофи. Основното и задължително правило обаче било да се спазват законите на разделното хранене.

"Петър Димков и съветите му са признати от години, а аз наистина се възхищавам от този човек, който е допринесъл толкова много за здравето на хората. След тази диета, в която единственото, което спазвах, бе разделното хранене и рядката консумация на месо - предимно веднъж седмично, се чувствам не само добре в тялото си, но и енергична, и здрава, което е най-важно", признава Станислава Цалова.