Андреа сменя професията си

Поп фолк дивата Андреа се е запалила и ще инвестира част от представата си в ново хоби. Любимата на националния ни боксьор Кубрат Пулев се отдава на красиво и дъхаво занимание. Певицата на „Пайнер” ще продава цветя.

Звездата на „Пайнер”, въпреки своите 27 години е разбрала, че пеенето и участията по заведения и кръчми е до време, затова намислила да развие самостоятелен бизнес. Тя вече се светнала при известни адвокати и била на етап подготовка на необходимите за бизнес начинанието си документи. Идеята на хубавицата била да отвори серия от бутици за продажба на цветя и букети.

Идеята й дошла след среща с приятелка, която вече имала стабилни позиции в този бизнес. Тя я посъветвала ад инвестира в него, защото наистина имала реална перспектива и печалба, пише HotArena.

[caption id="attachment_338186" align="alignright" width="300"]Андреа се захваща с нещо ново Андреа се захваща с нещо ново[/caption]

Изпълнителката на „Мен си търсил” отдавна имала мерак да вложи спечеленото в нещо, което дай носи стабилни допълнителни доходи. На този етап начинанието й се виждало най-успешно и с най-малък ангажимент от нейна страна. Андреа вече щателно оглеждала евентуални помещения, които да превърне в цветарски магазини. Идеята й била да има такива не само в столицата, а и на още няколко места във възлови градове в страната, разбра и Kluiki.bg.

Поп фолк дивата Андреа също е от заможно семейство. Родителите й притежават една от най-печелившите фабрики за производство на крепежни елементи.Майката на една от най-оборотните пайнерки подкрепила финансово боксьора Кубрат Пулев в началото на кариерата му.

По-късно, като шампион той върнал жеста, като дал мощно рамо на Андреа в старта й като поп фолк певица.Двамата са заедно повече от седем години и продължават отново да се подкрепят във всичко.

Половинката на фолкаджийката също не разчитал само на приходи от спортната си кариера. Той стопанисвал няколко заведения, откъдето също печелил пачки. Кобрата бил твърдо „за” бизнес идеята на Андреа.Той дори й обещал да се включи много активно в нея.