Десислава се мазни на Галена

Поп фолк дивата Десислава не спира да ухажва колежката си Галена. Двете дружки в миналото бяха врагини, припомнят паметливи. Десислава беше омъжена за настоящия мъж на Галена и двете съперници често разменяха остри думи и попържни зад гърба й. Наскоро завърналата се в музикална компания „Пайнер” чалга дива дори подмяташе злъчно, че добре, че се намерила Галена, та да я отърве от бившия й.

Но палачинката вече тотално е обърната и тройката има почти идилични отношения, пишe „Бългapия днec“. „Търси жената”, са казали французите, а ние допълваме „търси изгодата”. Все пак войната между Галена и Десислава не успя да вземе такива гротесни и карикатурни форми, каквато бе между Алисия и Николета Лозанова, пък и битката между тях не е спирала, припомнят фейсбукари.

[caption id="attachment_338203" align="alignright" width="300"]Галена и Десислава са като сестри Галена и Десислава са като сестри[/caption]

Десислава буквално се мазни на Галена, коментират я и колежки от гилдията. Певицата вече отдавна е надмогнала егото си и е забравила, че е делила един мъж с настоящия „Музикален идол” на Планета ТВ. Русата фурия вече има прекрасни отношения с нея и бившия си съпруг, дори ги сочат за пример техните фенове. Първа навела главица блондинката и заровила томахавката, припомни Kluiki.bg.

Десислава дори приела и да прави дуетно парче с доскорошната си врагиня. Това била идея на бизнесмена. Но по-скоро се съгласи заради ползата и изгодата от това предложение. Защото за всичко щял да плаща Галин, а Деси нямала да се бръкне и за стотинка, разкривали близки до пайнерките. Песента, която подготвяли безспорно имала позивни, че ще се превърне в летен хит. Освен това, заедно с една от най-тиражираните певици, популярността на Десислава безспорно имала надежда да се върне на макс.

„Гален влага луди пари в кариерата на жена си. И именно това подуши блондито. Деси разбра, че ако е приятелка с Галена и Галин, от това може да извлече големи ползи”, не спират да злословят зад гърба й завистници.