Ненчо Балабанов детронира вечния зрителски фаворит, за да вземе втора поредна победа

Ненчо Балабанов спечели втора победа в „Като две капки вода” и направи невъзможното – взе пълна победа над Азис!

Само след четири състезателни нощи ФейсБойко вече не е само ФейсБойко или вълшебен глас зад кадър, а Любимец №1 на публиката! След като така и не направи слаб образ в забавното шоу на Маги Халваджиян, актьорът отне титлата на Азис – „Сигурен победител”.

[caption id="attachment_338216" align="aligncenter" width="300"]Ненчо Балабанов унизи Азис Ненчо Балабанов унизи Азис[/caption]

Нежното му изпълнение на „Герой” размаза не просто дамите в публиката и пред екрана (и дори Люси Дяковска), но и роди прецедент! Жури и фенове бяха единодушни както никога, видя kliuki.bg.

Трима от четирима от оценяващите му дадоха десетки (Маги – девятка), всички ахнаха от брилянтната му имитация, а във Фейсбук можеше да се удавиш в океан от комплименти! Никой не руга никого за договорки, купен вот, плейбейк, подбутване и т.н.

Nencho1

Единствен недоволен от триумфа на Ненчо Балабанов може да е само Азис, но само в случай, че си го признае. Най-хубавото му превъплъщение на певеца до момента, късите панталонки, убийствени крака и провокативни чупки му докараха заслужени аплодисменти, но само толкова!

Азис единодушно стана №3 за журито, а феновете за първи път не го класираха на първо място! Както очакваха всички образа на Сабрина му „легна” добре. Фънки дори го похвали. Почитателите обаче не се оказаха чак толкова впечатлени. Виждали са Азис по бедра и високи токове, но не бяха чували изпълнение подобно на съвършената имитация на Ненчо Балабанов.

Nencho2

За жалост на амбицирания да стане победител, трансформацията му беше сравнена с работата на Криско. Рапърът обаче получи искрено възхищение за усилията, което положи, за да не се посрами като Емил Димитров. На Азис му остана за утеха чувствения блус с Рачков на сцената под звуците на „Герой”...в изпълнение на Ненчо Балабанов!