Светлана Василева обвинява Николета, че й спретнала интрига, в която я изкара поредна бройка на бъдещия й бивш

Нежната Светлана Василева показа нокти след поредната интрига по неин адрес и отскоро освободения от хватката на Николета – Валери Божинов. Плейметката обвини посестримата си, че е в основата на злепоставянето й и извади доказателства, които доказват, че не е прелюбодейка, видя kliuki.bg.

Нападателят пет пари не давал за представянето си в европейската квалификация, а отпразнувал завръщането си в националния тим в леглото с горещата блондинка. Двамата вечеряли в изискан ресторант, а след това се оттеглили в хотел с много звезди.

В интервю за BLife Светлана Василева даде да се разбере каква е истината, къде, с кого е какво е правила във въпросната нощ и най-вече – кой я изкара прелюбодейка и колекционерка на футболисти. Плеймейтката твърди, че бъдещата бивша госпожа Божинова не може да преглътне, че с властта й над сърцето и банковата сметка на мъжа й е приключено. Николета обвинявала с платени публикации – ту Азис, ту Преслава и накрая дошъл нейния ред.

За доказателство плеймейтката извади и снимков материал. Блондинката вечеряла с фотографа Георги Малев и фолкпевицата Яница. Снимката е публикувана по времето, когато Божинов бил на терена. svetlana malev 2

svetlana trio След това триото направило тур в Студентски град, където били в клубовете на Коцето и Петко Димитров. Там компанията също си направила снимки. Според източници на електронното издание някои играчи като Ники Михайлов, Ники Бодуров, Божинов все пак били в клуба на Константин, но не били заедно с компанията на плеймейтката. На края на вечерта тунингованата дама си отишла с фотографа. svetlana malev

svetlana trio 2 Светлана Василева не отрече, че са се засекли в заведението „..Да, бях наистина с него – в една дискотека, през няколко сепарета, и 300 души могат да потвърдят това.”