Слави Трифонов се оказа жертва на Троянски кон в железния си екип

Слави Трифонов побеснял след като планираната изненада за грандиозния му концерт пропаднала с трясък.

Дългия се почувствал като беззащитна фолкпевица, защото неизвестен злодей се възползвал от достъпа си до неизвестен негов запис, научи kliuki.bg.

Водещият на най-дълголетното вечерно шоу се кани да се върне с адски шум на голяма сцена. За целта простил непростимото на всичките си бивши колеги и колежки от бенда. Целта била да смаят публиката със стари парчета, но и да се отчетат с нова продукция.

Благите намерения на Слави Трифонов със сигурност ще се осъществят, но наполовина. Всяка певица, която е била глас на „Ку-Ку Бенд” с радост прие възможността да пее отново с момчетата. За беда обаче, зложелател посегна към неизвестното творчество на Дългия и компания.

slavi-ograben-tyrsi-predadel-294770

Нова-новеничка песен, макар и в работен вариант на Слави Трифонов беше публикувана в най-популярния световен портал за видеосподеляне. Злосторникът го направил в събота и се регистрирал под в никнейм Next to me. Никой от музикантите – бойни другари на Дългия не знае кой би могъл да посегне на записите им. Човекът „до мен” се е възползвал от изпълнение на Слави Трифонов върху световно известната мелодия на “Алелуя”, дело на Ленард Коен.

По всяка вероятност става въпрос за запис от репетиция, защото се чуват гласовете на сегашните му беквокалистки. Бендът имал много парчета, които не са виждали широка публика, но и други подобни случаи на нагла кражба.

Още през 1997 година суперхитът им “Едно ферари с цвят червен” стегна до публиката преждевременно. Десет години по-късно дуетът на Слави Трифонов със Софи Маринова “Единствени” беше откраднато и разпространено нелегално. Това не попречи на песните да станат евъргрийни и бенда да спечели добре от тях. Изненадата на Слави Трифонов за големия концерт може да е провалена, но никой не се съмнява в успеха на мероприятието.