Хилда Казасян смята да роди още едно дете, защото това я карало да се чувства по-млада и пълноценна!

Въпреки че скоро навърши 45 години, певицата Хилда Казасян е решила да има още едно детенце. Точно напредването на възрастта я е накарало да се замисли върху живота и да установи, че не желае да остарява. Тъй като не може да спре времето, красавицата от арменски произход смятала да се почувства по-млада, раждайки отново, научи Kliuki.bg.

Хилда Казасян вече е задвижила въпроса и дори е посетила лекар, който да й каже дали още е в състояние да забременее и износи бебе. Въпреки че имало риск, заради възрастта й, тя била в състояние да зачене отново, при това по естествен начин. Затова вече правела опити с приятеля си Пламен.

[caption id="attachment_338257" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян отново се пробва да има дете Хилда Казасян отново се пробва да има дете[/caption]

Певицата е известна с бурното си любовно минало. Тя твърди, че в живота си е обичала едва четирима мъже, сред които са известният актьор Чочо Попйорданов и бащата на дъщеря й Симеон Бучков. В момента Хилда отново е лудо влюбена и затова е решила да зарадва приятеля си с бебе.

"Тя е много дива и луда. Постоянно прави щуротии, животът й минава така. Затова няма да се изненадам, ако роди на тези години. Просто е неповторима." - споделя една от приятелките на Хилда Казасян.

Щерката на Вили твърди, че е доволна от всичко постигнато в живота си и изобщо не съжалява за нищо. Според нея кариерата й се е развила добре, а в личен план е щастлива, защото има дете, което я радва всеки ден. Единствено смъртта помрачава донякъде живота на Хилда, тъй като тя изгуби баща си и своя добър приятел и бивш любим Чочо. Това обаче не я сломи, а дори я накара да гледа по-смело напред. Толкова смело, че даже смята да забременее отново.