Емануела е с нова фобия

Поп фолк дивата Емануела буквално се е сдухала. От красивата и нахакана певица няма и помен, шушукат из гилдията. След като роди наследник на олигарсите Диневи, певицата е вечно под напрежение и гледа доста уплашено, безпокоят се и нейни близки приятелки. Чаровницата, която има зад гърба си три неуспешни брака и все пак успяваше да се изправи на крака, и смело гледаше напред в бъдещето си, най-после си намери майстора, злобеят завистници, пише HotArena.

Защото Емануела се страхува този път да не бъде наистина зарязана. Тя трепери от това нейния любим и баща на втория й син Димитър Динев-младши да не офейка и да я остави. Младокът, който е доста по-млад от нея, има солидно образование в чужбина и мастито имане от една от най-богатите фамилии у нас. Затова поп фолк дивата се страхува дали Димитър ще й остане верен, ще продължи ли с нея или ще я зареже. Само мисълта за евентуална раздяла докарвала нервен срив у певицата, твърдят близки до обкръжението й, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_338260" align="alignright" width="300"]Емануела се страхува много Емануела се страхува много[/caption]

От мъжемелачката, която тръшкаше мъжете и не й пукаше за тях вече е останала само бледа сянка. Днес Емануела трепери някоя кръшна дама да не завърти главата и на нейния мъж. Затова след като роди втория си син, започна усилено да тренира. Звездата на „Ара мюзик” тръгна и по участия само два месеца, след като стана майка, а някои я обвиниха, че е зарязала невръстното си бебе, за да се кълчи по кръчмите. Това обаче изпълнителката на „Тръпката” направи не защото династия Диневи отказва да финансира най-малкия си наследник, а от ужас, че Димитър може да я изостави.

Затова Емануела искала да му покаже, че е в топ форма, като хване микрофона. Не само визията, но и новата й прическа и цвета на косата превърнаха певицата в уникална красавица, не спират да я хвалят феновете й. Но тревогата на чалга фурията си оставала.Не е тайна, че дядото на малкия Митко не одобрява избора на първородния си наследник и не харесва фолкаджийката. Милионерът мечтаел сина му да свие гнездо с девойка със синя кръв или поне богата наследница със солидно образование. Затова Емануела давала мило и драго нейния любим да не погледне встрани и да й бие шута.