Венета Райкова вече разбра, че е е сгрешила жестоко миналата година!

Телефонът просто не звъни. Никой не иска Венета Райкова за своето предаване. Русокосата тв водеща вече 3 месеца няма доходи и това я депресирало и отчайвало, не заради парите, а защото биело по високото й его, научи Kliuki.bg.

Вени успява да поддържа високия си стандарт, тъй като в "Горещо" е получава огромна заплата, която днес й позволява да не работи. Засега тя се издържала само от спестяванията си, които наброявали сума, достатъчна за един двустаен апартамент. Това обаче не топлило особено блондинката, понеже се чувствала безполезна. Чак сега тя осъзнала какво е направила, напускайки "Горещо".

[caption id="attachment_338267" align="alignright" width="300"]Венета Райкова вече е отчаяна Венета Райкова вече е отчаяна[/caption]

"Голяма глупост направих. Предаването беше най-гледаното от този тип предавания. Заплатата ми беше перфектна. Обичах да работя това, защо го оставих?! Поглеждайки назад, не намирам причина да напусна." - вайкала се Венета Райкова пред близките си.

Съпругът й Тишо обаче най-после започнал работа, писа ПИК. Той отново стартирал свой бизнес, надявайки се да не бъде провал като останалите му опити. Така че съпругата му може да бъде съвсем спокойна за семейния бюджет, поне засега.

Венета Райкова си тръгна от "Горещо" поради желанието си да продуцира собствено предаване. Така и не успя обаче да осъществи своето желание, след като удари на камък във всички телевизии, разгледали идеите й. Затова Вени започна работа в "Голямата уста", което е сезонно предаване. От 2015 г. тя официално е безработна и дори се регистрира в Бюрото по труда, откъдето взима солидно обещетение.

Въпреки че не е останала без пари, Венета Райкова била отчаяна, защото навсякъде вече искали млади жени за водещи на предаванията, а не 40-годишни майки като Вени. На всичкото отгоре тя имала и високи изисквания за заплатата, не желаейки да бъде по ниска от тази в "Горещо". По всичко личи, че Венета ще бъде без работа още дълго.