Огромен скандал зрее в Като две капки вода

Победителят в Като две капки вода вече е нагласен. Това твърдят възмутени фенове на култовото шоу. И подозренията им попадат на поп фолк певеца Азис. Защото поп фолк краля получава роли все на любими певци. Затова бдителни фейсбукари подозират, че той е нагласения победител на имитаторското шоу по Нова телевизия. Първата роля, в която трябваше да се представи костинбродският славей беше на естрадната прима Лили Иванова. Един от най-тиражираните певци на чалгата никога не е крил уважението и преклонението си към легендата на българската музика, пише Слава.

Той доста добре влезе в ролята си, а из публичното пространство тръгна смешката, че дори е пял на плейбек. Разбира се, ролята на мъжагата Слави Трифонов не само не допадна на ромския славей, но и остана малко непосилна за него. Но въпреки всичко се справи, а вота на публиката го изстреля на едни от първите места. Последният лайф в „Като две капки вода” безумно зарадва чалгаря, което доказа подозрението на зрителите, че Азис ще е нарочения победител в имитаторското шоу.

[caption id="attachment_338323" align="alignright" width="300"]Зрее огромен скандал в Като две капки вода Зрее огромен скандал в Като две капки вода[/caption]

Азис ще е и Майкъл Джаксън. Американската поп легенда е отдавна слабост на певеца. Азис е луд фен на Джако, твърдят и близки до екстравагантния изпълнител. Певецът от малък знае всяка една песен на Краля на попа. Още като ученик той го имитирал брилятно не само в песните, ами и в прословутата му лунна походка.

Дори и неговите учителки, които не искали да му пишат слаби оценки по трудни предмети, карали Васко да имитира поп легендата Майкъл Джаксън и той го правел с огромно удоволствие.

Затова и запалените почитатели на Като две капки вода недоумяват как се случи това чудо, че Азис да бъде в ролята на любимия си певец Майкъл. Повечето от тях били убедени, че победата му е нагласена. Везните се накланяли към актьора Ненчо Балабанов, който се превърнал във всеобщ любимец. Затова било необходимо нещо наистина шеметно, за да изпъкне Азис. А какво по-умопомрачително от това да влезеш в образа на незабравимия Джако?