Диляна Попова я тресе нова тревога

Красивата моделка Диляна Попова получи поредното си разочарование от съдбата. Хубавицата, която преди половин година роди син с царското име Борил на актьора Асен Блатечки, съвсем го е закъсала. Миската, която се пробва и като актриса, от години развива бизнес в областта на модата. Линията дрехи обаче, които манекенката произвежда не се радват на особен интерес и популярност сред широката общественост.

Освен високата цена на артикулите, недостъпна за голяма част от потребителите, те са с доста причудливи кройки и десени, които не допадат на тези, към които са предназначени, пише Слава. Преди известно време дори и шефката на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева се произнесе доста негативно за колекцията на Диляна Попова.

[caption id="attachment_338329" align="alignright" width="300"]Диляна Попова с ново разочарование Диляна Попова с ново разочарование[/caption]

Шестата по хубост се изказа много крайно, като директно заяви, че модната й линия не става за абсолютно нищо. Тоалетите били от евтин материал, а се търгували скъпо и имали доста изчанчени кройки, които изобщо не се котирали.

В момента Диляна Попова е напълно обсебена от грижи по малкия си син Борил и буквално е парясала бизнеса си. Близки до миската подозират, че ако так я кара, съвсем ще фалира. Явно не й е до това, защото то е поредното разочарование за жена, по която въздишат хиляди мъже, разбра и Kluiki.bg.

Първото голямо отчаяние й донесе Асен Блатечки, с когото само създадоха дете, но не успяха да заживеят под един покрив. Съвсем наскоро той заби допълнително нож в сърцето й, като изнесе всичките си лични вещи от дома й. Мачото заряза Диляна само три месеца, след като една от най-желаните жени у нас го дари с момче.

Малко след като 43-годишния топ красавец и Диляна Попова станаха родители Асен осъзнал, че тя не е жената на неговия живот. Звездата от „Стъклен дом” заряза окончателно Диляна Попова и се върна при първата си съпруга, режисьорката Катерина Горанова и дъщеря си Кати.