Златка Райкова е бясна на Галена

Златка Райкова е обсебена от луда мания. Русата Златка непрекъснато следи младото си гадже и не го оставя дори за миг без надзор. Тя подложила на постоянен контрол ММА боеца Георги Валентинов, особено като научила тайната му. Младокът, който от няколко години е гадже с плейметката и я превърна от лошо момиче в своя любима и кротна, сега здравата си пати заради стара тайна. Тъмната случка от преди той не разкрил пред Злати и заради нея тя не го изпуска вече от очи, пише HotArena.

Случайно плейметката научила, че преди години мускулягата е мачкал чаршафите с поп фолк певицата Галена. Русата Златка буквално настръхнала от тази вест и дори била готова без повод да се сбие с музикалния идол за 2014 година. Тя често говорила на приятелките си, че не понася Галена, но не можела да си обясни защо изпитва подобна неприязън към певицата, без двете да са имали никакъв директен контакт преди. Винаги, когато се случвало да попадне на нейни участия, Златка Райкова демонстрирала по-скоро някакво пренебрежително отношение и неуважение към една от най-оборотните певици на „Пайнер”.

[caption id="attachment_338439" align="alignright" width="300"]Златка Райкова научи гадна тайна Златка Райкова научи гадна тайна[/caption]

Но след като разбрала за нея и Георги нещата й се изяснили. Едва сега, разбрала Злати какви ги е вършил нейния любим с чалга звездата, си дала сметка откъде идва необяснимата й непоносимост към жената на вафления бос. Въпреки че това се случило много преди двамата да се познават с Георги Валентинов,блондинката не успявала да преглътне това.

Наскоро Златка Райкова и гаджето й празнували с компания рождения ден на спортиста в елитен столичен клуб. Пиршеството било на макс, когато блондинката разбрала, че гвоздея на програмата ще е съперницата й Галена. Златка буквално настръхнала и през останалата част на вечерта била неспокойна. Тя не изпускала от очи за миг Георги, а когато мускулягата отскачал до тоалетната, тя го следвала като бодигард по петите. Кулминацията настъпила, когато Галена поздравила компанията и отправила личен поздрав към ММА боеца.

Единствено приятелите на Русата Златка я озаптили да не се нахвърли с шамари и ритници на Галена. Поп фолк дивата обаче разбрала,че е сгафила и побързала да „свие платната”. Тя била чувала за лютия нрав на Златка Райкова пък и била научила, че в миналото си плеймейтката изобщо не би се поколебала да се сбие като хулиган и то на публично място и затова побързала да парира изключително нервозната ситуация. Отдалечила се на дискретно разстояние и до края на участието си дори не погледнала към компанията на ММА боецът.Въпреки огъня в очите на Русата Златка, в крайна сметка партито преминало без женски юмруци и грозни сцени.