Ким Кардашиян е съсипана от жестоката вест, която получи при своя лекар!

"Болката е голяма. Още плача от чутото при лекаря. Толкова много искам второ дете, а сега разбирам, че това няма как да се случи. Трябва да избирам между моя живот и риска да създам такъв. Наистина е трудно да реша. Харесва ми много да бъда майка." - написа Ким Кардашиян в Twitter часове след посещението си при гинеколог, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338513" align="alignright" width="300"]Ким Кардашиян съсипана след посещение при лекаря си Ким Кардашиян съсипана след посещение при лекаря си[/caption]

Причината е, че лекарят е съобщил на певицата страшната вест, че ще трябва да остане с едно единствено дете в живота си. Изглежда Ким има някакъв проблем с плацентата и съществува много голям риск при повторно забременяване тя да се отлепи. Докторът я е предупредил за този вариант и я е посъветвал повече да не зачева. Ако това се случи, последствията могат да бъдат катастрофални. Тогава има вероятност красавицата да се сбогува с матката си, но това дори не е най-страшното, защото при отлепване на плацентата може организмът й да се замърси смъртоносно.

Въпреки че Ким Кардашиян има вече едно дете в лицето на Норт, тя се надяваше отново да зачене, защото й харесвало да бъде майка. Мъката й обаче стана обект на злословни коментари в интернет. Хората изненадващо масово не подкрепят хубавицата.

"Има жени, които и едно дете не могат да си родят, а тя тръгнала да реве за второ. Да се постави на мястото на яловите жени. Известните личности само за себе си мислят, страхотни егоисти." - пише разгневен форумник.

Ким Кардашиян още не е решила дали да рискува и отново да забременява. Въпреки предупрежденията на лекаря й, тя не се е отказала от идеята за второ бебе, но засега смята да изчака. Докторът обаче е категоричен, че състоянието й няма да стане по-добро с годините, даже напротив.