Миро се изтърва и без да иска каза на публиката къде живее и как се казва любимата му жена

Миро беше изненадващо откровен при дебюта на Кристина Патрашкова като редови член на екипа на „Папараци”.

Певецът, който избягва да дава интервюта, сподели неизвестни истини за раздялата си с Галка, живота й в Лондон...и гаджетата им, видя kliuki.bg. Оказа се, че вълнуващият дует „Каризма” се е разбил от пренасищане, липса на перспектива и...пари. Миро сподели, че виждал ясно бъдещето им: Той да се бъхти като грешен дявол в името на родителите и бъдещото си семейство, тя – като очарователната половинка на някой богаташ. Това не се харесало на ангелогласния певец. В деня, когато разпиляната Галка оставила родителите му на Коледа без пари, той се разярил и казал: „Баста!”.

Това обаче далеч не съсипало живота на очарователната му половинка. Поп-дивата преживяла истинска криза на излизане от първия сезон на ВИП Брадър. От солидарност и съчувствие заради униженията, Миро си разрешил да поддържа дуета известно време. Тя обаче била отвратена от публичния си образ и подирила щастие в Лондон. Галка хич обаче не била за ожлаване! Намерила си гадже, което да удовлетворява 99% от изискванията й – красавец, по-млад от нея, с кожа като мляко с кафе, от много богато семейство...Само дето не бил музикант. Вадил си хляба и черния хайвер в Лондонското сити!

Кристина Патрашкова полюбопитства и какъв е статусът на Миро по отношение на любовта. Чаровникът така и не намерил това, което си мислел, че е Голямата любов. miro_patrashkova Имало обаче една дама, която е по-специална сред всички останали и то – от десет години. Живеела в Лондон. Искала деца от него и се казвала Ели. Миро не възразява срещу бебетата, но един от двамата трябвало да направи голяма жертва. Или трябвало тя да разпродаде всичко и да се прибере в родината, или той да зареже родителите си и постигнатото. Възможен компромис било да си вземат жилище „наблизо”, но още не били категорични.

Вижте какво още каза Миро за любимата си във ВИДЕОТО ТУК!