Ани Салич не крие щастието си от факта, че най-сетне успя да отслабне!

Едно от най-известните лица на родния ТВ ефир - Ани Салич сподели най-голямото си лично постижение от доста време насам. А именно успеха си в борбата с килограмите. Припомняме, че Ани Салич наддаде рязко на тегло още преди Нова година, а опитите й да отслабне редовно удряха на камък.

След поредното предупреждение от ръководството на Нова телевизия обаче, което я посъветва да се вземе в ръце, ако не иска да става за подбив на зрителите, новинарката се стегна и започна нова диета. Само месец по-късно тя се похвали с постигнатите резултати - минус 3 килограма седмично.

[caption id="attachment_338632" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич най-после доволна, получи видим резултат от новата си диета[/caption]

"Нередовното хранене беше причината да пълнея, а след това да не мога да отслабна. Като повечето жени и аз съм предразположена към лесно пълнеене, а отслабването винаги ми е било проблем. След като започнах да се храня по различен начин обаче, видях, че няма невъзможни неща", споделя Ани Салич.

Журналистката разкри, че редува храненето си по следния начин - един ден от седмицата се храни само с плодове, на следващия яде единствено зеленчуци, а на третия комбинира салати с нетлъсто месо, предимно пилешко филе, или телешко. Захарта и тестото изключила напълно от менюто си, а към днешна дата се чувствала не само значително олекнала, но и по-здрава и пълна с енергия.

"Стремя се да имам поне два дни в седмицата, през които съм само на плодове. Това е много полезно за организма и макар че не е толкова лесно за спазване, ако човек обича да си похапва, резултатите са наистина смайващи. Иначе често обядвам със супи - зеленчукови, пилешки или телешко варено, чиято полза за здравето е доказана", обяснява Ани Салич.

Към днешна дата вече е видно, че водещата наистина е успяла да се отърве от поне десетина от излишните си килограми, но е категорична, че има още много какво да се желае и продължава упорито да спазва новия си режим на хранене.