Слави Трифонов шокира подчинените си с поредната си изцепка

Слави Трифонов е нагорещил обстановката в екипа си на макс. Подчинените му не са получавали заплатите си от седмици и недоволството им се увеличава. За сметка на това репетициите продължават дори в малките часове на следващия ден. Дългият шоумен бавил парите на хората си заради предстоящия концерт на 25-ти април в зала „Арена Армеец”.

Шоуменът дори ги предупредил да проявят търпение, защото ще си вземат полагаемото им се не в началото, а в края на месеца, пише HotArena. Това бил начин, който Дългия прилагал при подобни екстремални ситуации, за да не се отпускат подчинените му и да дадат всичко от себе си, разкриват схемата близки до гологлавия телевизионер.

Екипът му бил изправен на нокти, но всеки познавал властния му характер и затова си траел. Те обаче знаели, че ако успеха на концерта е зашеметяващ, такъв, какъвто го иска Слави, наградите ще бъдат големи, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_338673" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов взриви екипа си с решението си Слави Трифонов взриви екипа си с решението си[/caption]

Самият им шеф също им обещал не една, а цели две заплати, ако наистина оправдаят очакванията му и зрителите бъдат възнаградени с грандиозно шоу. Още повече, че от доста години Слави Трифонов няма участия из страната и изяви извън студиото на Би Ти Ви.

Поради тези причини гологлавия шоумен държал да изненада приятно аудиторията и те наистина да се насладят на нещо невиждано и много зрелищно. Хубав знак било, че още преди месец билетите за концерта се изчерпали, а на черно те ударили шоковите двеста и петдесет лева. За успеха на концерта Дългия разчитал и на музикантите, с които работил през годините. В спектакъла ще участват известни имена като Калин Вельов и Лили Йончева.

Заедно със Слави ще пеят Деси Добрева, Нели Петкова, дори и бившото му гадже Алекс Раева. Гвоздеят на програмата пък е ангелогласната Крисия, която прослави България далеч извън пределите й.

Трифонов се притеснявал все пак, защото знаел, че хората очакват от него нещо невиждано и нечувано. Затова екипа му стискал зъби солидарно с неговите вълнения и се надявал Слави Трифонов да се качи пак на вълната на славата. А те да получат подобаващи компенсации за закъснението на заплатите си.