Ненчо Балабанов омая дори железните Лора Крумова и Галя Щърбева, но пък е отдаден от по-младо момиче

Ненчо Балабанов се оказа Дар Божи за закопнелите за истинска звезда медии.

Предаванията станаха почти еднакви, водещите – безсилни. Налагаше са да канят само певици, плеймейтки и някакви дежурни телевизионни коментатори. Но се появи – Той, видя kliuki.bg.

Ненчо Балабанов се оказа не поредния сполучлив имитатор на Бойко Борисов, а пълна кошница с изненади. Сега ги поднася всеки понеделник в ефира на „Като две капки вода”, в анимационните филми, рекламите и театъра. Оказа се, че и умее да крие разни неща.

[caption id="attachment_338689" align="aligncenter" width="300"]Каква победа щеше да е, ако няма една красавица да каже: "Страшен си!" Каква победа щеше да е, ако няма една красавица да каже: "Страшен си!"[/caption]

Например, доста упорито пази самоличността на гаджето си. При Лора и Галя говори за бившата си съпруга и толкоз. Омаяните дами дори не настояха за повече, а има какво да питат. Режисьорът на „Капките” обаче даде ясен нишан коя е господарката на сърцето на всенародния любимец. nencho balabanov yoga

nencho balabanov_trenyor nencho balabanov yoanna Ненчо Балабанов стана всеизвестен с Бойко, казва че е аполитичен, но...крие брат депутат! Човечецът се гордее с артистичния си роднина, но е съсредоточен в парламентарната си работа. Георги Балабанов е влязъл в листата на Николай Бареков.

[caption id="attachment_338738" align="aligncenter" width="278"]Батко е във властта, но Ненчо до скоро криеше връзката им Батко е във властта, но Ненчо до скоро криеше връзката им[/caption]

Роден е в Котел, но семейството му се мести толкова, че не знае как да каже откъде е. Любопитното е, че е завършил същия електротехникум, от където взима диплома и Васил Василев-Зуека.

Като студент се препитава като пеещ сервитьор в култовия клуб “Опера”, където дели бакшиши с Наско Сребрев, певицата Тони, Галя и Миро от дует “Каризма”.

Анимацията “Весели крачета2” е особено специална за него. Там записва заедно със сина си Богомил. Момчето е на 10 г. Ненчо Балабанов играе пингвина Свен, хлапето - пингвинчето Ерик. “Детето се справя така, че дублира различни реклами, вече три години. nencho balabanov bogi nencho balabanov_sin Докато започне да се издържа само с талант, и той е минал през куп професии в сферата на обслужването. Най-впечатляващата работа, за която е взимал пари обаче е да участва в...”секса на слънчогледи”, както казва той. Като ученик Ненчо Балабанов вадил джобни като опрашвал слънчогледови пити с връстниците си.