Вихра Петрова не остана безразлична към фиаското, което спретна Божиновица насред мола с истинска журналистка

Вихра Петрова никак не е изненада от поредния скандал, който предизвика Николета.

Журналистката Мартина Шопова съвсем да не е целяла „приключението й в мола” и забавния й фейсбук-пост да станат новина, и то – жълта, но Божинова отново подхрани егото си. Николета се кълне, че била издебната от некадърен папарак и затова я „поздравила” подобаващо. А бедната охулена Шопова като истински работеща жена просто държала телефон в ръка, защото непрекъснато я търсели. vihra_nikoleta Сблъсъкът на двете дами роди цяла поредица от сочни коментари, но този на Вихра Петрова ще ви изненада. Водещата, която вече се радва на свой собствен популярен блог, изненадващо оневини агресивната плеймейтка, видя kliuki.bg.

Бившата отчаяна съпруга разказа за приятната си среща с Кийфър Съдърланд, който въпреки световната си популярност, бил земен и възпитан. Такова обаче не се очаквало от Николета – такава си била, речникът й не можел да се подобри и това нямало да бъде последния случай!

Вихра Петрова справедливо отбеляза, че когато се „толерира и издига в култ простотията”, резултатът не може да бъде различен. Човек стигал до там, не докъдето са му силите, а до където му позволят...Познайте по чия градината беше този камък?!

Иван и Андрей сбъднаха заветната мечта на Николета да хубавее на екран и да се хвали, че най-после си има професия. В замяна на приемлив хонорар за участие в „Къртицата”, й дадоха доволно ефирно време. Ослепителната (и явно – доста шумна) звезда правеше анонсите на ежедневните епизоди на реалитито. После пък взе да ръкомаха в „Папараци” и понякога да взима интервюта на дами от „нейния ранг”.

Николета със сигурност няма да се цупи дълго на коментара. То и преди не долюбваше бившата съпруга на продуцента си. Все пак Вихра Петрова беше жената, която взе скандалното интервю на Алисия, което разкри грозната истина за измяната на Божинов.

Като се подразни Николета, всички знаем какво става. Започва една фейсбук-атака и се пускат парапаците за „сензационни разкрития”. Да се надяваме, че Иван ще наложи вето, за да не грейне и Вихра Петрова в ефир неделя вечер.