Гери и Георги от "Женени от пръв поглед" не само ще се разведат, но това ще стане след чутовен скандал!

Неочаквана и силна злоба се породи в една от двойките от ТВ експеримента "Женени от пръв поглед". Зрителите вече отлично знаят, че това са Гери и Георги, които се изпокараха жестоко още по време на медения си месец в романтичния Рим.

Докато останалите четирима Антония и Атанас, и Светлана и Стефан се наслаждаваха на почивката си, без значение дали са истински влюбени, или не - то Гери и Георги преживяха истински катаклизъм в отношенията.

[caption id="attachment_338811" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Георги от "Женени от пръв поглед" извади наяве злобата си към Гери[/caption]

След като Георги открито обвини Гери, че не й пука за никого, освен за себе си, а тя му отвърна, че е просто един актьор, на когото му пука повече за шоуто, отколкото за собствената му връзка, нещата ескалираха и двамата си тръгнаха бесни от Италия. Сега, когато им предстои да живеят заедно под един покрив в продължение на цели 5 седмици, Георги изведнъж се промени пред Гергана Капзамалова.

34-годишният мъж изведнъж реши да даде още един шанс на брака им и призна пред съпругата си, че може би е прибързал в заключенията си. Точно тук обаче е уловката, за която Гери не подозира. Екипът на предаването обаче е наясно и изпадна в потрес от бруталната откровеност на Георги. А тя бе съчетана с мръсна закана към Гергана Капзамалова.

"Оттук нататък ще бъда лицемер. Предаването ще се получи и то по правилата. Ще си изиграя ролята на щастливия съпруг, но нищо от това няма да бъде истина. Пред нея ще бъда отличен актьор, ще видите", закани се жестоко Георги, а горката му съпруга няма и грам подозрение какви ги е замислил "благоверният" й.

Не се знае обаче как ще се развият нещата в следващите епизоди, тъй като след публичното признание на Георги, че ще играе лицемерно, екипът определено не е съгласен. "Женени от пръв поглед" държи и разчита на естествените реакции на двойките, което предполага, че Гери и Георги ще бъдат поставени в ситуации, в които спонтанно да извадят на показ истинските си чувства.